Bunu ilk gösterdiğinde de formunu çok beğenmiştim, şimdi sap ve ortası boş pimlerle daha bir görkemli olmuş. Çok güzel olmuş çok, ellerin kolların dert görmesin.
Sevgili Taner,Açık konuşmak gerekirse pek beğendim bunu ben. Zaten "cesim" aletlere karşı zaafım vardır. Sen şimdi bu zaafımı okşamış oldun! Bunun bir müeyyidesi olacaktır, ona göre.Ellerin kolların dert görmesin, gözlerimizi ihya ettin.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 26 Aralık 2012, 01:00:00Bunu ilk gösterdiğinde de formunu çok beğenmiştim, şimdi sap ve ortası boş pimlerle daha bir görkemli olmuş. Çok güzel olmuş çok, ellerin kolların dert görmesin.teşekkür ederim Sefa usta
tamam bak benım bıçakla kesılen kurbanlar acı çekmıyormuş öyle dıyor kullananlar.
Çok çok güzel. Artık daha ne denir? Tasarım çok güzel. Uygulama çok güzel
Alıntı yapılan: Taner Salar - 27 Aralık 2012, 23:45:21tamam bak benım bıçakla kesılen kurbanlar acı çekmıyormuş öyle dıyor kullananlar. benimkilerle ben başka anlamda söylemiştim ama kesersen sen kes yahu boynum kıldan ince niye diye sormam sana
teşekkür ederim Murat usta bende bır zamanlar acaba böyle bıçaklar yapabılırmıyım dıye düşünüyordum. sağolsun ustalarımız bılgılerını esırgemedıler bırazda inat olunca ortaya bunlar çıktı.ınan bazı şeyler yerıne oturduktan sonra çok kolay ılerlıyor sureç