Bıçak Sanatı - Forum

SON OSMANLI

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
SON OSMANLI
« : 12 Aralık 2012, 12:20:51 »
İkinci ustura denemem inşallah beğenirsiniz çelik civa çeliği sap manda boynuzu 50 mm teker ile iç bükey çalışma yapıldı 12 mm civa çeliğinden dövüldü beğenilerinize sunuyorum

saygılarımla efendim...













devam resimleri : https://picasaweb.google.com/110028840843912084700/SONOSMANLI#
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tufan

  • ***
  • 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2012, 14:27:50 »
sinan usta süper olmuş ellerinize sağlık :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2012, 14:30:36 »
İnsanın ustura kullanası geliyor. Ellerinize sağlık

murat güleç

  • ***
  • 1029
  • Yer: Ordu
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2012, 14:32:50 »
Harika görünüyor Sinan ustam. Ellerinize sağlık.  :2up

bora atalay

  • ***
  • 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2012, 14:44:38 »
ellerinize sağlık sinan ustam...

erdi sari

  • ***
  • 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2012, 15:11:22 »
ustam cok guzel olmus elınize saglık

burakkarabulut

  • *
  • 29
  • Meslek: metal
  • Yer: bursa
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2012, 15:26:52 »
ellerine saglık harika görünüyor.

damascus

  • ***
  • 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2012, 17:00:28 »
Işıl Işıl on numara olmuş...

Brac

  • ***
  • 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2012, 17:07:22 »
Elinize sağlık süper  :)

Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #9 : 12 Aralık 2012, 17:16:08 »
Çok nefis olmuş Sinan, ellerine kolların dert görmesin.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #10 : 12 Aralık 2012, 18:19:10 »
çok teşekkür ederim efendim beğendiğinize sevindim :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #11 : 12 Aralık 2012, 18:44:21 »
Sinan Usta selamlar sizi dikkatle izlemekteyiz dikkati ceken bir yeteneginiz var  ellerinize saglik
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

gecmisgelecek

  • ***
  • 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2012, 22:21:30 »
Sinan ustam yine döktürmüşsün.

mukremin

  • ***
  • 78
  • Meslek: öğrenci(elk-hab)
  • Yer: izmir
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2012, 22:37:27 »
ellerınıze saglık ustam farklı bısı var ısınızde mistik bı ruh katıyorsunuz bence
içindeki asıl seni yaşadıgında, hayattan lezzet almaya baslarsın

BAM_35

  • ***
  • 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #14 : 13 Aralık 2012, 01:47:53 »
Pek güzel, pırıl pırıl, keskinliği görünmüyor ama şüpheye mahal yok zaten. Ellerinize sağlık.
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)

YAŞAR PEHLİVAN

  • ***
  • 362
  • Meslek: memur
  • Yer: sakarya
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #15 : 13 Aralık 2012, 07:56:41 »
Sabah sabah gözüm açıldı.  :o  eline koluna sağlık  maşaallah. :2up :2up :2up

Theseus

  • ***
  • 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2012, 09:48:21 »
En güzel ustura bende sanıyordum bunu görene kadar :)

Tebrikler Sinan :2up
Genco G.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #17 : 13 Aralık 2012, 09:54:41 »
çok teşekkür ederim efendim inşallah ileride daha da iyilerini yapabilirim...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tarpoon

  • ***
  • 4739
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #18 : 13 Aralık 2012, 12:28:38 »
döktürmüşsün yine Sinan  ;) elıne koluna sağlık...
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

deserteagle

  • Eylem Cengiz, 49
  • *****
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: SON OSMANLI
« Yanıtla #19 : 13 Aralık 2012, 12:40:07 »
Eline sağlık, çok güzel görünüyor.

Bir sorum olacak. Usturanın ağzının dış bükey olması nasıl bir sonuç veriyor? Kullanımda artısı, eksisi nedir?
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben