Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Kesici el aletleri
SON OSMANLI
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
2
Sonraki Sayfa
Aşağı git
SON OSMANLI
30 Yanıt
7530 Gösterim
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
SON OSMANLI
«
:
12 Aralık 2012, 12:20:51 »
İkinci ustura denemem inşallah beğenirsiniz çelik civa çeliği sap manda boynuzu 50 mm teker ile iç bükey çalışma yapıldı 12 mm civa çeliğinden dövüldü beğenilerinize sunuyorum
saygılarımla efendim...
devam resimleri :
https://picasaweb.google.com/110028840843912084700/SONOSMANLI#
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
tufan
1180
Meslek: elektrik teknisyeni
Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #1 :
12 Aralık 2012, 14:27:50 »
sinan usta süper olmuş ellerinize sağlık
Kayıtlı
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)
Salim Türk
6976
1976
Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
Yer: İzmir-Buca
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #2 :
12 Aralık 2012, 14:30:36 »
İnsanın ustura kullanası geliyor. Ellerinize sağlık
Kayıtlı
murat güleç
1029
Yer: Ordu
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #3 :
12 Aralık 2012, 14:32:50 »
Harika görünüyor Sinan ustam. Ellerinize sağlık.
Kayıtlı
bora atalay
1515
bora atalay 1969 5366888999
Meslek: esnaf
Yer: samsun
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #4 :
12 Aralık 2012, 14:44:38 »
ellerinize sağlık sinan ustam...
Kayıtlı
erdi sari
323
erdi sarı
Meslek: ogrencı
Yer: izmir
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #5 :
12 Aralık 2012, 15:11:22 »
ustam cok guzel olmus elınize saglık
Kayıtlı
burakkarabulut
29
Meslek: metal
Yer: bursa
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #6 :
12 Aralık 2012, 15:26:52 »
ellerine saglık harika görünüyor.
Kayıtlı
damascus
1467
Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
Yer: BANDIRMA...
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #7 :
12 Aralık 2012, 17:00:28 »
Işıl Işıl on numara olmuş...
Kayıtlı
Brac
624
Burak/1984/İstanbul
Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
Yer: İstanbul
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #8 :
12 Aralık 2012, 17:07:22 »
Elinize sağlık süper
Kayıtlı
sefaçabuk
14086
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #9 :
12 Aralık 2012, 17:16:08 »
Çok nefis olmuş Sinan, ellerine kolların dert görmesin.
Kayıtlı
http://www.sefacabuk.com/tr/
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #10 :
12 Aralık 2012, 18:19:10 »
çok teşekkür ederim efendim beğendiğinize sevindim
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Kaya
2867
Meslek: technik
Yer: Frankfurt
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #11 :
12 Aralık 2012, 18:44:21 »
Sinan Usta selamlar sizi dikkatle izlemekteyiz dikkati ceken bir yeteneginiz var ellerinize saglik
Kayıtlı
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar
gecmisgelecek
573
Mustafa Tekin
Meslek: Memur
Yer: Ankara
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #12 :
12 Aralık 2012, 22:21:30 »
Sinan ustam yine döktürmüşsün.
Kayıtlı
mukremin
78
Meslek: öğrenci(elk-hab)
Yer: izmir
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #13 :
12 Aralık 2012, 22:37:27 »
ellerınıze saglık ustam farklı bısı var ısınızde mistik bı ruh katıyorsunuz bence
Kayıtlı
içindeki asıl seni yaşadıgında, hayattan lezzet almaya baslarsın
BAM_35
589
Murat ARIKUT
Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
Yer: İzmir, Konak
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #14 :
13 Aralık 2012, 01:47:53 »
Pek güzel, pırıl pırıl, keskinliği görünmüyor ama şüpheye mahal yok zaten. Ellerinize sağlık.
Kayıtlı
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir
YAŞAR PEHLİVAN
362
Meslek: memur
Yer: sakarya
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #15 :
13 Aralık 2012, 07:56:41 »
Sabah sabah gözüm açıldı.
eline koluna sağlık maşaallah.
Kayıtlı
Theseus
436
Meslek: Danışman
Yer: İstanbul-Kadıköy
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #16 :
13 Aralık 2012, 09:48:21 »
En güzel ustura bende sanıyordum bunu görene kadar
Tebrikler Sinan
Kayıtlı
Genco G.
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #17 :
13 Aralık 2012, 09:54:41 »
çok teşekkür ederim efendim inşallah ileride daha da iyilerini yapabilirim...
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
tarpoon
4739
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #18 :
13 Aralık 2012, 12:28:38 »
döktürmüşsün yine Sinan
elıne koluna sağlık...
Kayıtlı
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”
deserteagle
Eylem Cengiz, 49
9533
Meslek: elektronik ve hab. müh.
Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: SON OSMANLI
«
Yanıtla #19 :
13 Aralık 2012, 12:40:07 »
Eline sağlık, çok güzel görünüyor.
Bir sorum olacak. Usturanın ağzının dış bükey olması nasıl bir sonuç veriyor? Kullanımda artısı, eksisi nedir?
Kayıtlı
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben
Yazdır
[
1
]
2
Sonraki Sayfa
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Kesici el aletleri
SON OSMANLI