63: victorinox . Pocket knives with lock blade
Dual Pro One Hand victorinox dizayn,
Namlu: X55CrMo14
The martensitic stainless steel alloy used for the cutting blades is optimized for high toughness and corrosion resistance and has a composition of 15% chromium, 0.60% silicon, 0.52% carbon, 0.50% molybdenum, and 0.45% manganese and is designated
Kabza: siyah kısımlar yumuşak kauçuklu bir malzeme (böylece ele daha iyi tutunması planlanmış)
kırmızı kısımlar sert PVC? galiba (malzemeyi tam olarak bilmiyorum

)

Victorinox Dual Pro – fast and safe!
When it comes to using multitools, speed is crucial. Being able to help others when they need it most is becoming increasingly important. In military use, when out in the car or when trying to rescue someone in a life-or-death situation – speed and safety are the number one priorities. The new Victorinox Dual Pro can be opened quickly and easily and is ready for use straight away. And besides looking good, the two-component handle in red and black also ensures an excellent grip. All parts and tools have undergone thorough testing. Both blades can be deployed in an instant, can be opened wearing gloves and are suitable for both right-handed and left-handed users. Both one-hand blades and the strong screwdriver (crate opener) are fixed in position when open thanks to the liner lock mechanism. This is the first time that Victorinox has used this mechanism with a special curved blade, which enables the user to cut through belts and ropes safely and quickly.
sitedeki ingilizce yazıyı olduğu gibi copy-paste yapıyorum, kusura bakmayın,
türkçesini isteyene google vs. çeviri(translate) programlarını tavsiye ederim..
google nin çeviri programıyla tercüme ettirdiğimizde aşağıdaki gibi bir paragrafla karşılaşıyoruz ki, hiç anlamamaktan iyidir herhalde, bilemiyorum artık...)Victorinox Çift Pro - ve güvenli! Hızlı multitools kullanırken gelir bu hız çok önemlidir. onlar en giderek önem kazanmaktadır gerektiğinde başkalarına yardım etmek için güçlü olmak. askeri kullanımda, dışarı arabada ya da bir yaşam ya da ölüm durumda kimse kurtarmaya çalışırken zaman - hız ve güvenliği bir numaralı öncelikleri. Yeni Victorinox Çift Pro hızlı ve kolay açılabilir ve hemen kullanıma hazırdır. Ve iyi görünümlü yanı sıra, iki bileşenli siyah ve kırmızı da mükemmel bir tutuş sağlar kolu. Tüm parçalar ve aletler kapsamlı test uygulandı. Her iki kanatlı bir anda dağıtılabilir, eldiven giyen açılabilir ve her ikisi de sağ ve sol elli kullanıcıları için uygundur. Hem de tek elle bıçaklar ve güçlü tornavida (sandık açacağı) pozisyonunda sabit olduğunda liner kilit mekanizması açık teşekkürler. Bu Victorinox kemerler ve halatlar güvenli ve hızlı bir şekilde kesmek için kullanım sağlayan özel bir eğri bıçak, bu mekanizma kullanılmış olduğu ilk kez.

1. large lock blade for one hand opening and wavy edge
2. curved one-hand blade with wavy edge
3. strong 6 mm screwdriver with
4. - wire stripper
5. reamer, punch
6. Key ring inox