Alıntı yapılan: sefaçabuk - 08 Kasım 2012, 20:06:53İşin sonu güzel bitmiş doğrusu Soytürk böylece bir aşamayı daha geride bırakmış oldun, ocak kaynağı işlemini yapmak demircilikte bir çok kilidi açmış oluyor. Öyle sanıyorum ki bundan sonra artık damascus serileri görmeye başlayacağız senden. Çok sevindim , çok güzel olmuş ellerin kolların dert görmesin. Budur... Çok teşekkür ediyorum Sefa ustam. Senin değerli bilgilerin olmasaydı bu kadar renk farkını yakalayamayacaktım. Nitrik asit çözeltisini değdirir değdirmez karardı sevinçten delirdim resmen Ustam bu san mai borax la kaynattım fakat acayip bir şekilde malzeme döverken resmen çelik gibiydi. Madırgayı vuruyorum banamısın demiyor. O tınmadıkça ben daha güçlü vuruyorum ve bayağı bir vurdum kerataya ( kolum hala kendine gelemedi ) Birkaç saatin sonunda bitti nihayet fakat dikkatimi çekti bütün boraxla yapılan kaynak işlerinde malzemenin böyle sert olması normalmidir ?
İşin sonu güzel bitmiş doğrusu Soytürk böylece bir aşamayı daha geride bırakmış oldun, ocak kaynağı işlemini yapmak demircilikte bir çok kilidi açmış oluyor. Öyle sanıyorum ki bundan sonra artık damascus serileri görmeye başlayacağız senden. Çok sevindim , çok güzel olmuş ellerin kolların dert görmesin. Budur...
Ellerine sağlık Soytürk Kardeşim, çok yakışıklı duruyor. Bu şimdi Dövüşçü'nün ağabeyi mi ? Yoksa ağababası mı?
soturk kardes madem bir okadar yukari bu bicak ben sana hazirlanmis ama sadece ocak kaynagi olacal sekilde bir baltalik malzeme getireyim *(vakit bulur isem su an irandayim ) dovelimmi beraber benim korkum kabza deligini ayarlamak sadece
İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız?
Alıntı yapılan: LCLegend - 09 Kasım 2012, 23:11:40İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız? Şafak abi, büyük bir buluşmaya uygun bir ortamım malesef yok. Fakat bireysel olarak ziyaret etmek isteyen dostların başımın üstünde yeri var .