Umarım yanlış anlaşılmam.
Bu forumda doğada benden çok daha fazla zaman geçiren insanlardan da peşinen özür dilerim. Görüşlerimi dile getirme şeklim belki biraz seviyesiz gelebilir. Yeni arkadaşımızda umarım iyi niyetli olduğumu değerlendirir fikriyle "hoş geldin."
Bisikletle bir aylık bir turdan bahsediyorsun. Yani kendini doğaya bırakıyorsun. Bir ateş yakmak için bile balta, bıçak, testere taşımayı planlıyorsun. Hemde bisikletle. Bunun yemesi içmesi giyimi, temizliği vs... Doğaya böyle kaçamazsınız ki...
Bıçak lazım oluyor, forumda bıçak imalatçısı arkadaşlar ki -yukarıda adı geçen firmalardan belki daha da- kaliteli bıçak üretebilen ustalarımıza müracaat yerine firma değerlendirmesi yapıyoruz. Bu benim tarzım değil. Önce forumdan isterim, ustalarım redderse yahut talep ettikleri fiyat ile bütçem uyuşmaz ise sonra dışarı. Ama önce forumda ki ustalarım.
Sözlerim amacından sapıyor gibi. En iyisi.ben , benim çantamda ki bu iş için olan malzemeyi sayayım
1 adet 7,50 tl ye aldığım açılır kapanır testere
.
1 adet sırt kalınlığı 5mm olan ve gerektiğinde sırtına taş ile vurmaktan kaçınmayacağım 25.tl ye aldığım 25 cm namlusu olan bir bıçak
Hırdavatçıdan aldığım 2,5 tlik badana örtüsü.
Bir çakmak, bir kibrit.
2 adet Hiportermi battaniyesi.
Bir küçük yara bandı.
tuz, iğne iplik ve kahve....
Birçoğunu taşıma sebebim ise, genellikle yalnız gezdiğim için olası bir kaza durumunda
hareket edemezsem beni birileri bulana kadar hayatı idamedir.
Saygılarımla...