Bıçak Sanatı - Forum

siron

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
Ynt: siron
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2012, 08:45:43 »
Efendim, Hendek ve Sakarya yöresinde buna silori diyorlar.
+1 ve 1 defa yemek nasip oldu 2. ye yemeği düşünmüyorum zafiyet geçirdiydim
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
  • Meslek: tekstil
  • Yer: Giresun
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2012, 16:47:07 »
tabi yedikten sonra uzun bi süre ara vermekte fayda var kalori değeri çok yüksek bi yemek  :)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2012, 18:45:41 »

Eee bu yemeğin eti nerde   ???
İçinde, yedikten sonra (özellikle 30 üzeri erkeklere) eti karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin :D

Yakana herşey helal  >:D  Sorun yok yani  8)

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2012, 09:26:44 »

İçinde, yedikten sonra (özellikle 30 üzeri erkeklere) eti karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin :D

soytürk abi eczanede yüksek tempo ve tek çalışıyorum birde üstüne üstlük akşamları vücut geliştirmeye gidiyorum nerede yanlış yaptım bilmiyorum ama göbek neredeyse bağımsızlığını ilan edecek  :'(

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2012, 13:37:34 »
Yaştan o muhterem. Artık halı sahada falan kolla kendini. Fazla spor bir noktadan sonra zararlı.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2012, 17:11:53 »
bu çalışma temposunun içinde fastfood diye tabir edilen yiyecekleri tüketiyosan göbek bağımsızlığını ilan etmekle kalmaz başka organlarıda isyana teşfik eder  :)

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2012, 20:08:45 »

soytürk abi eczanede yüksek tempo ve tek çalışıyorum birde üstüne üstlük akşamları vücut geliştirmeye gidiyorum nerede yanlış yaptım bilmiyorum ama göbek neredeyse bağımsızlığını ilan edecek  :'(

Ali kardeşim, büyük ihtimal yemeğinde hata var. Yani öğün atlıyorsun yada az öğün yapıyorsun .Doğrusu azar azar yiyip öğün sayısını artırmak( en az 5 öğün ). Birde spor salonunda sadece ağırlık kafi değil eğer göbek istemiyorsan mutlaka haftada en az 4 gün yarım saat kardiyo( kalbin atımını hızlandıracak  aktivite koşu, yüzme ip atlama  gibi ) çalışmalısın.  Ha bakma sana verdiğim bu bilgileri uyguluyormusun dersen biz Türk milleti olarak sadece başlıyoruz malesef ama gerisini getiremiyoruz  :(  Bende de göbek fenaya doğru gidiyor fakat bu  sana dediğimi yapabilseydim eğer  on nımara olurdu  >:D

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2012, 23:56:26 »
Yaştan o muhterem. Artık halı sahada falan kolla kendini. Fazla spor bir noktadan sonra zararlı.
abi futbola karşı oldum olası ilgisizim çok gerekmedikçe koşmuyorum o yüzden kalp krizi korkusu yok desem yalan söylerim haberlerde görüyoruz gencecik insanlar çat diye gidiveriyor üzülüyorum :(

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2012, 23:59:58 »
syn fatma
sizin ikiz erkek kardeşiniz varmı,varsa bıçak sanatına ilgisi varmı

benden 2 yaş büyük abim var bana bıçaklara olan ilgide ondan geçti :)

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #29 : 02 Kasım 2012, 00:02:34 »
bu çalışma temposunun içinde fastfood diye tabir edilen yiyecekleri tüketiyosan göbek bağımsızlığını ilan etmekle kalmaz başka organlarıda isyana teşfik eder  :)
fast food değil de ızgaracıda sakatat müdavimiyim efendim dededen kalma bi alışkanlık rahmetli de kuyruk yağını ızgarada pişirip yerdi bi kaç damarını değiştirmişlerdi kendisinin :)

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #30 : 02 Kasım 2012, 00:05:01 »

Ali kardeşim, büyük ihtimal yemeğinde hata var. Yani öğün atlıyorsun yada az öğün yapıyorsun .Doğrusu azar azar yiyip öğün sayısını artırmak( en az 5 öğün ). Birde spor salonunda sadece ağırlık kafi değil eğer göbek istemiyorsan mutlaka haftada en az 4 gün yarım saat kardiyo( kalbin atımını hızlandıracak  aktivite koşu, yüzme ip atlama  gibi ) çalışmalısın.  Ha bakma sana verdiğim bu bilgileri uyguluyormusun dersen biz Türk milleti olarak sadece başlıyoruz malesef ama gerisini getiremiyoruz  :(  Bende de göbek fenaya doğru gidiyor fakat bu  sana dediğimi yapabilseydim eğer  on nımara olurdu  >:D

soytürk abi dün dükkanda diyet aktivasyonu yapılıyordu diyetisyen de aynısını önerdi bakalım bakalım nasıl gelicekgelişmelerden haberdar ederim :)

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #31 : 02 Kasım 2012, 00:10:18 »
fast food değil de ızgaracıda sakatat müdavimiyim efendim dededen kalma bi alışkanlık rahmetli de kuyruk yağını ızgarada pişirip yerdi bi kaç damarını değiştirmişlerdi kendisinin :)

benim dedemde 93 yaşında hala inşaat işleri yapar  sırrını sordum bu enerjinin biz tarladan beslendik marketten değil dedi hazır hiçbişey yemez bahçesinde suni gübre kullanmaz tam organik besinle beslenir demekki eskiler biliyomuş işini :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #32 : 02 Kasım 2012, 15:41:39 »
Tarlada beslenmek kadar tarlada yakmak da bu işin sırrı. Yoksa ciğerde aslan gibi B vitamini var, çinko falan başka hedehödöler var...
Namık Kemal
Instagram'da ben

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #33 : 02 Kasım 2012, 16:00:58 »
Tarlada beslenmek kadar tarlada yakmak da bu işin sırrı. Yoksa ciğerde aslan gibi B vitamini var, çinko falan başka hedehödöler var...
demekki ali rıza ciğeri yedikten sonra yatıyo o çalışma temposunun içinde yakamadığına ve göbek yaptığına göre :)

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #34 : 02 Kasım 2012, 17:01:39 »
abi futbola karşı oldum olası ilgisizim çok gerekmedikçe koşmuyorum o yüzden kalp krizi korkusu yok desem yalan söylerim haberlerde görüyoruz gencecik insanlar çat diye gidiveriyor üzülüyorum :(

Albenden de o kadar , bende hiç sevmem futbolu fakat koşu demek sadece futbol demek değil ki. Belli bir tempoda haftada 4 gün 30 -35 dakkika koşmayı alışkanlık haline getirebilirsen bütün dertlerine deva olacağının garantisini veririm  >:D Hatta hemen peşi sıra tişörtünü değiştirip biraz şınav, biraz da barfiks ( toplamda 15 dakkikanı  ayırırsan ) çekersen boşuna ağırlık çalışmanada gerek yok  ;)

BAM_35

• 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
« Yanıtla #35 : 02 Kasım 2012, 22:58:10 »
karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin :D
[/quote]

Hocam, ne güzel "vücut geliştirme" çabaların meyvesini veriyor. Sadece göbek diğerlerinden önce gelişmiş işte bu.  :D
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #36 : 02 Kasım 2012, 23:20:47 »
...
   Albenden de o kadar , bende hiç sevmem futbolu fakat koşu demek sadece futbol demek değil ki. Belli bir tempoda haftada 4 gün 30 -35 dakkika koşmayı alışkanlık haline getirebilirsen bütün dertlerine deva olacağının garantisini veririm  >:D Hatta hemen peşi sıra tişörtünü değiştirip biraz şınav, biraz da barfiks ( toplamda 15 dakkikanı  ayırırsan ) çekersen boşuna ağırlık çalışmanada gerek yok  ;)

Soytürk, sen rustikti mustikti diyeceğine başlasan yanaklara perdaha, 2-3000 kumlara bak bakalım yakılmadık kalorin kalıyor mu?   :D :D :D
Namık Kemal
Instagram'da ben

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #37 : 03 Kasım 2012, 20:05:02 »
...

Soytürk, sen rustikti mustikti diyeceğine başlasan yanaklara perdaha, 2-3000 kumlara bak bakalım yakılmadık kalorin kalıyor mu?   :D :D :D

Harbiden , zımparalamakda vücudu acayip çalıştırıyor. Ali kardeş ; bundan sonra bütün forumdaki ustalar bıçakları perdaha sana gönderiyoruz ne işin var salonda, malonda sonuç için kesin garanti veriyorum  :D  :D

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #38 : 03 Kasım 2012, 20:13:23 »
severim zımpara yapmayı abi yollayın 1 hafta kalsın ayna gibi yapmazsam ne olayım

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #39 : 03 Kasım 2012, 20:25:14 »
severim zımpara yapmayı abi yollayın 1 hafta kalsın ayna gibi yapmazsam ne olayım

:)) :2up
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''