Efendim, Hendek ve Sakarya yöresinde buna silori diyorlar.
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 31 Ekim 2012, 00:27:35 Eee bu yemeğin eti nerde İçinde, yedikten sonra (özellikle 30 üzeri erkeklere) eti karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin
Eee bu yemeğin eti nerde
Alıntı yapılan: BAM_35 - 31 Ekim 2012, 02:30:15Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 31 Ekim 2012, 00:27:35 Eee bu yemeğin eti nerde İçinde, yedikten sonra (özellikle 30 üzeri erkeklere) eti karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin Yakana herşey helal Sorun yok yani
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 31 Ekim 2012, 18:45:41Alıntı yapılan: BAM_35 - 31 Ekim 2012, 02:30:15Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 31 Ekim 2012, 00:27:35 Eee bu yemeğin eti nerde İçinde, yedikten sonra (özellikle 30 üzeri erkeklere) eti karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin Yakana herşey helal Sorun yok yani soytürk abi eczanede yüksek tempo ve tek çalışıyorum birde üstüne üstlük akşamları vücut geliştirmeye gidiyorum nerede yanlış yaptım bilmiyorum ama göbek neredeyse bağımsızlığını ilan edecek :'(
Yaştan o muhterem. Artık halı sahada falan kolla kendini. Fazla spor bir noktadan sonra zararlı.
syn fatmasizin ikiz erkek kardeşiniz varmı,varsa bıçak sanatına ilgisi varmı
bu çalışma temposunun içinde fastfood diye tabir edilen yiyecekleri tüketiyosan göbek bağımsızlığını ilan etmekle kalmaz başka organlarıda isyana teşfik eder
Alıntı yapılan: ali rıza - 01 Kasım 2012, 09:26:44Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 31 Ekim 2012, 18:45:41Alıntı yapılan: BAM_35 - 31 Ekim 2012, 02:30:15Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 31 Ekim 2012, 00:27:35 Eee bu yemeğin eti nerde İçinde, yedikten sonra (özellikle 30 üzeri erkeklere) eti karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin Yakana herşey helal Sorun yok yani soytürk abi eczanede yüksek tempo ve tek çalışıyorum birde üstüne üstlük akşamları vücut geliştirmeye gidiyorum nerede yanlış yaptım bilmiyorum ama göbek neredeyse bağımsızlığını ilan edecek :'( Ali kardeşim, büyük ihtimal yemeğinde hata var. Yani öğün atlıyorsun yada az öğün yapıyorsun .Doğrusu azar azar yiyip öğün sayısını artırmak( en az 5 öğün ). Birde spor salonunda sadece ağırlık kafi değil eğer göbek istemiyorsan mutlaka haftada en az 4 gün yarım saat kardiyo( kalbin atımını hızlandıracak aktivite koşu, yüzme ip atlama gibi ) çalışmalısın. Ha bakma sana verdiğim bu bilgileri uyguluyormusun dersen biz Türk milleti olarak sadece başlıyoruz malesef ama gerisini getiremiyoruz Bende de göbek fenaya doğru gidiyor fakat bu sana dediğimi yapabilseydim eğer on nımara olurdu
Alıntı yapılan: fatma82 - 01 Kasım 2012, 17:11:53bu çalışma temposunun içinde fastfood diye tabir edilen yiyecekleri tüketiyosan göbek bağımsızlığını ilan etmekle kalmaz başka organlarıda isyana teşfik eder fast food değil de ızgaracıda sakatat müdavimiyim efendim dededen kalma bi alışkanlık rahmetli de kuyruk yağını ızgarada pişirip yerdi bi kaç damarını değiştirmişlerdi kendisinin
Tarlada beslenmek kadar tarlada yakmak da bu işin sırrı. Yoksa ciğerde aslan gibi B vitamini var, çinko falan başka hedehödöler var...
Alıntı yapılan: deserteagle - 01 Kasım 2012, 13:37:34Yaştan o muhterem. Artık halı sahada falan kolla kendini. Fazla spor bir noktadan sonra zararlı.abi futbola karşı oldum olası ilgisizim çok gerekmedikçe koşmuyorum o yüzden kalp krizi korkusu yok desem yalan söylerim haberlerde görüyoruz gencecik insanlar çat diye gidiveriyor üzülüyorum
karın bölgesinde, löp ve löp olarak görebilirsin
... Albenden de o kadar , bende hiç sevmem futbolu fakat koşu demek sadece futbol demek değil ki. Belli bir tempoda haftada 4 gün 30 -35 dakkika koşmayı alışkanlık haline getirebilirsen bütün dertlerine deva olacağının garantisini veririm Hatta hemen peşi sıra tişörtünü değiştirip biraz şınav, biraz da barfiks ( toplamda 15 dakkikanı ayırırsan ) çekersen boşuna ağırlık çalışmanada gerek yok
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 02 Kasım 2012, 17:01:39... Albenden de o kadar , bende hiç sevmem futbolu fakat koşu demek sadece futbol demek değil ki. Belli bir tempoda haftada 4 gün 30 -35 dakkika koşmayı alışkanlık haline getirebilirsen bütün dertlerine deva olacağının garantisini veririm Hatta hemen peşi sıra tişörtünü değiştirip biraz şınav, biraz da barfiks ( toplamda 15 dakkikanı ayırırsan ) çekersen boşuna ağırlık çalışmanada gerek yok Soytürk, sen rustikti mustikti diyeceğine başlasan yanaklara perdaha, 2-3000 kumlara bak bakalım yakılmadık kalorin kalıyor mu?
severim zımpara yapmayı abi yollayın 1 hafta kalsın ayna gibi yapmazsam ne olayım