Öncelikle Yücel bey e teşekkür ederim değerli yorumları için, benim için üstünde reklamı olmuş önemli değil bu bıçak zaten özel olarak serdar kılıç tarafından dizayn edilmiş ve bora firmasına el işçiliği olarak yaptırılmıştır.
Bana göre bıçak ağırlığı kayda değer bir ağırlıktadır ve ağırdır, et kalınlığı yeterli 3mm, keskinliği süper diyebilirim koldaki kılları almıyor yalnız sanırım et kalınlığından kaynaklanıyor. iç bükeyden derseniz hiç anlamam, sap süper ve geyik boynuzu, ağızının kolay kolay deforma olacağını hiç sanmıyorum bıçakda üstün teknoloji çelik sertliği ve carbon alaşım olarak kullanılmış, bana göre bir eksisi namlu 10 cm değilde 12 cm olsaydı daha şık olurdu sap uzunluğu zaten 11 cm, ha bütün bu bilgileri nasılmı biliyorum serdar kılıç ın kendi yazısı ve işçilerin onayını belirten sertifika ve özel 1.sınıf deri kılıfı kutusu içinde gerekli bilgilerde var oradan öğrendim.
Bıçağı Hilal avdan aldım bir kazık yedim 305 tl peşin ,taksitli 370 tl ye ,şayet sap vengi olsaydı sadece 165 tl idi +150tl geyik boynuzu için verdimki zaten amaçlarımdan biride geyik boynuzu olmasıydı .
Her neyse bu bıçağın imal edildiği atölyeyi Ankara da olduğundan bunuda bıçağı aldıkdan sonra öğrendim ve Atölyeye gittim inanın işçiler tamamen sınırlı sayıda el emeğiyle bıçak- çakı ve kama üretiyorlar kılıfları başka yere ihale etmişler.
Burada bu geyik boynuzlu serdar kılıç bıçağınıda peşin 250 TL ye veriyorlar, taksitlendirmede yok.
Herkese yorumları için tekrar teşekkür ediyorum aklımda olanlarda bunlar sorular gelirsede acizana cevaplamaya çalışırım.
selamlarımla..