Herkese merhaba, forum yönetimi ve forum üyelerimize bir şey danışmak istiyorum. İstanbul beyazıtta kendi evinde atölyesinde yaptığı bıçakları satan üzerinde abdurrahim ustanın imzasını taşıyan kendi yapımı bıçakları var. Bugün gittiğimde daha önceden de tanışmıştık, muhabbet ettik, oğlunun eşininde bizim memleketten olması üzerine gelişti konuşmamız. Bende forumumuzu anlattım bıçak yapmaya başlamamdaki tek önemli yeri. İlgilendiğimden dolayı bana ocak civarı küçük bir dükkan açacağını oraya taşınacağından bahsetti. İnternet işlerinden pek anlamadığını ekledi. Bende vitrin bölümümüzden bahsetmiştim. Benden rica etti bunu ticari olarak değilde kendini tanıtmak için istedi birazda. Çok uygun fiyatlara el yapımı olarak bıçakları var.Ben buraya tezgahından çekeceğim resimleri eklesem ve abdurrahim ustanın cep telefonunu da ekleyeceğim isteyen ulaşabilecek. Bende bunlarda aracılıkta yapacağım gerekirse. Böyle birşey yapıp resimleri koysak, forum kuralları gereği uygunsuz bir durum oluşturur mu? diye sormak istiyorum öncelikle.