Ağız su vermeden önce boyunca 0.5mm idi. Freze izlerinin yok olduğu noktaya kadar dalınca baktım .5 kalmış

Ben de yüzeyin tamamını 800e kadar zımparalayıp termal stres odağı yaratmıyayım diye ağzı da 1000 kuma kadar yuvarladım. Yani kesitte yanakların bittiği yerde düz bir sonlanma yerine yarım daire (çap 0.5) oluşturdum. Sorun bu da olabilir şimdi değinince hatırladım. Bu arada tufal temizliğinden sonra gece epey zımpara tekniği denedim ama gündüz okuldaki atölyede polisaja zımpara silindiri (400) yakıp tüm yanağın dış bükey taşlama şeklinde sıfırda buluşmalarını sağlayıp sonrada kaba bir polisaj yaptım.
Özet, hayır bileme kesiti sonra yapıldı ama perdah değil (perdah buydu değil mi?) tüm taşlama yüzeyi yatırılarak. Ama su vermeden önce ağız önerilenden inceydi.
Bu arada süreci sürekli kafamdan geçirip çektiğim filmi izliyorum. Olası üç hatam var, 1 penseyi bıraktığım için bıçak yatay konumda ısınmış, 2 suya üçüncü daldırmam gereksizmiş, hızlı soğutma yaratmış olabilir 3 sırttan soğutma yaparken dalıp ıslak bezin üzerine yatırmışım sıcak bıçağı. Zira eğriliği de sanki zamanla arttı soğuduktan sonra.
videoyu paylaşımıyorum daha önce hiç yapmadım...