ustalarim bu girit tasini izmirde alabilecegim bir yer biliyormusunuz?
Teşekkürler Sefa Hocam, Bolu taşı Nevşehirden gelene göre biraz daha yumuşakça duruyor, dokusu Girit taşını andırıyor. Bir daha taraflara gittiğimde bir parça alıp göndereyim, test eder görüşlerinizi söylerseniz biz de istifade etmiş oluruz.
Teşekkürler Sefa Hocam, Bolu taşı Nevşehirden gelene göre biraz daha yumuşakça duruyor, dokusu Girit taşını andırıyor. Bir daha taraflara gittiğimde bir parça alıp göndereyim, test eder görüşlerinizi söylerseniz biz de istifade etmiş oluruz.Alıntı yapılan: erdi sari - 09 Kasım 2012, 20:22:42ustalarim bu girit tasini izmirde alabilecegim bir yer biliyormusunuz?Ne kadar bir şey istediğini söylersen buradan gönderebilirim.
Alıntı yapılan: erdi sari - 09 Kasım 2012, 20:22:42ustalarim bu girit tasini izmirde alabilecegim bir yer biliyormusunuz?Erdi'cim, kemeraltı kestane pazarına git bıçakçıları sor. Konak tarafından gelince en son 3. bıçakçı Hasan Usta var. O bileyicilikte yapıyormuş. Ondan aldım ben. Amcada bir döner taş var sini kadar, görünce bir garip oldum. Onu vermiyor tabi. Bu arada yüzeyleri kötü epey zımpara istedi. Fiyatı da 5TL mi ne?
Alıntı yapılan: BAM_35 - 13 Kasım 2012, 01:47:01Alıntı yapılan: erdi sari - 09 Kasım 2012, 20:22:42ustalarim bu girit tasini izmirde alabilecegim bir yer biliyormusunuz?Erdi'cim, kemeraltı kestane pazarına git bıçakçıları sor. Konak tarafından gelince en son 3. bıçakçı Hasan Usta var. O bileyicilikte yapıyormuş. Ondan aldım ben. Amcada bir döner taş var sini kadar, görünce bir garip oldum. Onu vermiyor tabi. Bu arada yüzeyleri kötü epey zımpara istedi. Fiyatı da 5TL mi ne?Hocam yanımda değil ama 25mm x 40mm x 200mm gibidir tahminim. Sizin kutusunun resmini koyduğunuz taş işte. Çakmamı değil mi bilmem. Zaten bıçak yapamıyorum diye taş deneyim mutfaktaki bilimum bıçağı riske atmaktayım. Henüz yorum yapacak seviyede değilim. Tek tecrübem pasta ile deride parlatma iyi sonuç veriyor.Bir bilgi daha Ikea'da 23 tl bedelle seramik masat mevcut. Aldım, iyiliğini bilmem ama iş görüyor. İlgilenenlere duyrulur. Erişemeyenler alıp kargolayabilirim.Girit taşının kilosunu internette en ucuz 60 TL den satıyorlar. Bu taşın boyutları nedir. Orijinal girit taşı ise ve boyutları makul ölçülerde ise bedava.
Alıntı yapılan: s_türk - 13 Kasım 2012, 13:02:11Alıntı yapılan: BAM_35 - 13 Kasım 2012, 01:47:01Alıntı yapılan: erdi sari - 09 Kasım 2012, 20:22:42ustalarim bu girit tasini izmirde alabilecegim bir yer biliyormusunuz?Erdi'cim, kemeraltı kestane pazarına git bıçakçıları sor. Konak tarafından gelince en son 3. bıçakçı Hasan Usta var. O bileyicilikte yapıyormuş. Ondan aldım ben. Amcada bir döner taş var sini kadar, görünce bir garip oldum. Onu vermiyor tabi. Bu arada yüzeyleri kötü epey zımpara istedi. Fiyatı da 5TL mi ne?Hocam yanımda değil ama 25mm x 40mm x 200mm gibidir tahminim. Sizin kutusunun resmini koyduğunuz taş işte. Çakmamı değil mi bilmem. Zaten bıçak yapamıyorum diye taş deneyim mutfaktaki bilimum bıçağı riske atmaktayım. Henüz yorum yapacak seviyede değilim. Tek tecrübem pasta ile deride parlatma iyi sonuç veriyor.Bir bilgi daha Ikea'da 23 tl bedelle seramik masat mevcut. Aldım, iyiliğini bilmem ama iş görüyor. İlgilenenlere duyrulur. Erişemeyenler alıp kargolayabilirim.Girit taşının kilosunu internette en ucuz 60 TL den satıyorlar. Bu taşın boyutları nedir. Orijinal girit taşı ise ve boyutları makul ölçülerde ise bedava.
sagolun ustam. 400 600 800 gıtsem yeterlı olur demı? bıde sırtttan agıza mı kullanmalıyım agızdan sırta mı? bı bora cakım var agzını actırdım su an scandı sanırım. rahat battı kendımce sacma span taslara vurdum zarar vermedım cok ama ıstedım gbı deıl. onu duzeltmeye calısıorm yardımcı olacaınızı umarak . seımdıden tesekkurler
eylem abi onu gordum karsiyakaya gittigimde ugrayacagim aklimda tesekkur ederim