Yorum yazan tüm ustalarıma ve arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum, beyenileriniz çalışma şevkimi kat kat arttırıyor
Soytürk, bıçağın hem formu hemde dövme işçiliği çok güzel olmuş. Çok rahat tutuşu olduğu bakar bakmaz kendini belli ediyor, yüzeydeki dövme izleride şimdiye kadar yaptıklarından daha düzgün, sanıyorum son perdahı tabanı, görece daha düz bir çekiçle yaptın. Tek bir kıllık yapacağım yine, ağız biraz daha yukarıya çıksa daha mı iyi olurdu acaba, ya da benim gözüme mi öyle göründü. Sonuç olarak ben çok beğendim, ellerin dert görmesin.
teşekkür ederim. müsait olursan Özgürle bırlıkte gelırsın bızım oraya bırlıkte yaparız..
İnşallah bende isterim, hem Sefa ustamın örsünü de çok merak ediyorum , kısmet diyelim 
Çalıştırın arada sırada da alışsın kerata, yatmasın öyle kenarda.
Aslında Sefa ustam her zaman aynı çekiçleri kullanıyorum, kaba dövmeyi 1.5-2 kg lık madırgayla son ağız dövmesini ve rütuşları Gökhan ustamın hediyesi olan bombe başlı çekiçle yapıyorum, sanırım her dövdüğüm bıçakta bir adım daha ilerliyorum ki işler daha iyi çıkmaya başlıyor.
Özgür ustam bende bu huyunuzu çok seviyorum
Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir gün hep birlikte örsün üzerinde çelik döveriz. Sanmai olur Damascus olur farketmez
Soytürk ustam artık sizden de bir Sanmai veya Damascus bekleriz. Deneme yapıyor musunuz?
Malesef , daha hiç deneme yapmadım, henüz emekleme dönemindeyim, yavaş yavaş ilerliyorum