Yücel bey özürlük bir şey yok rica ederim adım Bahadır YİĞİT,daha önce ki yazımdada söylemiş olduğum gibi kural tanımazlığım tabiyki belirtmek isterim sadece bu konuda geçerli yoksa genel olarak kural ve kaidelere istemesemde uymak ve uygulamak zorunda kalıyorum.neyse kural tanımazlığım gene depreşti eskişehirde tepebaşı beldesinde her pazar kurulan adı kuş pazarı olan bit pazarı tarzında bir yer var geçen pazar gene öylesine! uğradım ama gene dayanamayıp bi adet küçük balta bi adette viktorinox Sentinel: 0.8413.3

model çakı aldım ne olucak bu halim bende bilmiyorum çocuk gibi bakkala gider gitmez hemen şekere saldırır gibi saldırıyom.ne diyelim hayırlısı olsun
(Özür Dilerim, isminizi bilmiyorum)
Hastalığa yakalanmıştım evvelden, kronik hale geldi ve artık kendimi iflah olmaz buluyorum-yorlar.
Dün bit pazarını gezerken bir puma solingen den bozma testere buldum. Sapını, satan kişi kendi yapmış, dalgalı, bir saati bozmuş, içindeki tüm materyali kabzaya yapıştırmış,silikonla da sıvamış. İğrenç ötesi bir şey:

)Ucunda 2 li toplu iğneler, kabza ama toplu iğne var ucunda:) Kumla desteklemiş. Emek vermiş, bizim gibi meraklı...
Kaç Lira? 5. Para bile değil.
İflah olmayacağımız için satın aldım. Ben hoşuma gittikçe alacağım, çakılarım birinci sırada, hoşuma giden bıçaklar da olursa almaktan çekinmem. Bu arada testere bir ağacı 10 dakikada indirecek kadar işlevsel, Puma-solingen testeresi:)
[/quote]