Bıçak Sanatı - Forum

Kim Milyoner Olmak İster e Giden Masum Varoş

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Kim Milyoner Olmak İster e Giden Masum Varoş
« Yanıtla #40 : 11 Mayıs 2012, 13:25:37 »
Ben çok parayı tu kaka etmeye karşıyım. Bir problem varsa bunu dışarda aramamak gerek. Problem paranın kendinde değil, para ile sadece kişinin ne problemi varsa o su yüzüne çıkar. Para beni rahatsız eder diyorsan hayırlı bir işe harcayacaksın.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tian92

« Yanıtla #41 : 11 Mayıs 2012, 14:11:58 »
Ben çok parayı tu kaka etmeye karşıyım. Bir problem varsa bunu dışarda aramamak gerek. Problem paranın kendinde değil, para ile sadece kişinin ne problemi varsa o su yüzüne çıkar. Para beni rahatsız eder diyorsan hayırlı bir işe harcayacaksın.

Lost'taki Hugo' nun başına gelenleri ciddiye almamak gerekir. Gerçekte de öyle olacak diye birşey yok. :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #42 : 11 Mayıs 2012, 14:46:26 »
Bir ara seyretmeden olmayacak şu diziyi...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #43 : 11 Mayıs 2012, 15:17:00 »
abi çok paranın getirisi her zaman seni yalandan seven insanlar olduğundan parasız olayım beni ben olduğum için sevsinler kafi
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

tian92

« Yanıtla #44 : 11 Mayıs 2012, 15:19:12 »
Bir ara seyretmeden olmayacak şu diziyi...

Tavsiye ederim ilk 4 sezon heyecanla izledim. Son iki sezon çok sıkıcı. Ama yinede izlemeni tavsiye ederim. Jean Locke'un bıçakları ilk sezona bayağı bir damgasını vuruyor. Adam bıçakla domuz avlıyor. İlk sezonda silahtan çok bıçak var. Hatta Locke'nın hayranları onun bıçak ve yeleklerini forumlarda inceleyip paylaşmışlar. O yelekten bende aldım ama diziyi izlemeden önce zaten arıyordum bu yelekten

tian92

« Yanıtla #45 : 11 Mayıs 2012, 15:21:37 »
abi çok paranın getirisi her zaman seni yalandan seven insanlar olduğundan parasız olayım beni ben olduğum için sevsinler kafi

Ali parası olmayınca insanın, inan kendinden bile sıkılır canı insanın. Çok kafiyeli oldu ama gerçekler bunlar. Parasızda olmuyor. Para olursa ve sevenlerinde yanındaysa, sende kumar, gece hayatı vs vs huyları olmayan aklı selim bir insansan inan iyi oluyor. Para hayatı kolaylaştırıyor. Sevdiklerin yoksa para mutlulukta yavan kalır, sevdiklerin varsa para kadayıftaki kaymak gibi olur hayatında... :2up

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #46 : 11 Mayıs 2012, 15:24:55 »
"şükrünü edebildiğin az mal şükrünü edemediğin çok maldan hayırlıdır" Hz.Muhammed
ben saldım artık yaa tınlamıyorum hiç bu arada eski bi dizi ama oz u da tavsiye ederim ;)

tian92

« Yanıtla #47 : 11 Mayıs 2012, 15:31:17 »
Eski dizi deyince aklıma geldi. Eskiden ALF dizisi vardı. Vay be . Ne gülerdik ALF' e. Şimdiler bizi görse bu dizi izlenir mi der belki. Altın kızları da unutmamak lazım. Cosby Ailesi de vardı.

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #48 : 11 Mayıs 2012, 18:28:22 »
alf in bölümlerini ara ara izlerim haala gerçekten güzel bi diziydi cosby ailesi de ap ayrıydı bence ;) 

sururi

• 67
  • Meslek: ogretmen
  • Yer: samanyolu galaksisi-dunya
« Yanıtla #49 : 21 Aralık 2012, 05:51:45 »
Burada 40'lı yaşlara geldim gibi, hala elde avuçta bişey yok, biyerlerini yırtıyorsun, çalışıyor çabalıyorsun sonuçta eline paradan daha değerli şeyler geçiyor. Haybeden gelen haybeye gider, seni de etrafındakileri de yozlaştırır, hayırlısı olmuş bence. Mali durumu değil, insan ancak ve ancak bakış açısını değiştirdiğinde mutlu ve zengin olur. Cep delik, cepken delik iken, elde olan 3 kuruşunu gidip hayatına değer katacak bişeylere harcıyorsan zaten zenginsindir. Kimleri gördük, kirasını ödeyemezken Iphone alanı mı dersin, deli gibi parası varken kendinden bile sakınıp bankada-borsada parasını daha da büyütmeye çalışıp yaşlanıp mutsuz ölenleri de gördük. Hiçbiri mutlu değildi, çünkü hayata bakış açıları sakattı. Aşkla evlenmek isteyen için para gerekmez, bir işin olsun, başını sokabileceği bir çatı olsun, bi de seni seven seninle birlikte hayatı omuzlamışsa gerisi boş...

babaerenler unutmayinki ayette soyle buyruluyor, "zenginligi istedigime ilmi isteyene veririm"....insan kendini yirtsada zengin olamaz be abi nasip iste, ilim talep edin iste ona sahip olursunuz.
ve ben ustam, gozlerinle yakilasi bifr siire basladim...

taboo

• *
  • 14
  • Meslek: matbaa işletmecisi
  • Yer: sakarya
« Yanıtla #50 : 15 Ocak 2013, 17:44:37 »
Burada 40'lı yaşlara geldim gibi, hala elde avuçta bişey yok, biyerlerini yırtıyorsun, çalışıyor çabalıyorsun sonuçta eline paradan daha değerli şeyler geçiyor. Haybeden gelen haybeye gider, seni de etrafındakileri de yozlaştırır, hayırlısı olmuş bence. Mali durumu değil, insan ancak ve ancak bakış açısını değiştirdiğinde mutlu ve zengin olur. Cep delik, cepken delik iken, elde olan 3 kuruşunu gidip hayatına değer katacak bişeylere harcıyorsan zaten zenginsindir. Kimleri gördük, kirasını ödeyemezken Iphone alanı mı dersin, deli gibi parası varken kendinden bile sakınıp bankada-borsada parasını daha da büyütmeye çalışıp yaşlanıp mutsuz ölenleri de gördük. Hiçbiri mutlu değildi, çünkü hayata bakış açıları sakattı. Aşkla evlenmek isteyen için para gerekmez, bir işin olsun, başını sokabileceği bir çatı olsun, bi de seni seven seninle birlikte hayatı omuzlamışsa gerisi boş...

katiliyorum yuzde yuz