Ben çok parayı tu kaka etmeye karşıyım. Bir problem varsa bunu dışarda aramamak gerek. Problem paranın kendinde değil, para ile sadece kişinin ne problemi varsa o su yüzüne çıkar. Para beni rahatsız eder diyorsan hayırlı bir işe harcayacaksın.
Bir ara seyretmeden olmayacak şu diziyi...
abi çok paranın getirisi her zaman seni yalandan seven insanlar olduğundan parasız olayım beni ben olduğum için sevsinler kafi
Burada 40'lı yaşlara geldim gibi, hala elde avuçta bişey yok, biyerlerini yırtıyorsun, çalışıyor çabalıyorsun sonuçta eline paradan daha değerli şeyler geçiyor. Haybeden gelen haybeye gider, seni de etrafındakileri de yozlaştırır, hayırlısı olmuş bence. Mali durumu değil, insan ancak ve ancak bakış açısını değiştirdiğinde mutlu ve zengin olur. Cep delik, cepken delik iken, elde olan 3 kuruşunu gidip hayatına değer katacak bişeylere harcıyorsan zaten zenginsindir. Kimleri gördük, kirasını ödeyemezken Iphone alanı mı dersin, deli gibi parası varken kendinden bile sakınıp bankada-borsada parasını daha da büyütmeye çalışıp yaşlanıp mutsuz ölenleri de gördük. Hiçbiri mutlu değildi, çünkü hayata bakış açıları sakattı. Aşkla evlenmek isteyen için para gerekmez, bir işin olsun, başını sokabileceği bir çatı olsun, bi de seni seven seninle birlikte hayatı omuzlamışsa gerisi boş...
Burada 40'lı yaşlara geldim gibi, hala elde avuçta bişey yok, biyerlerini yırtıyorsun, çalışıyor çabalıyorsun sonuçta eline paradan daha değerli şeyler geçiyor. Haybeden gelen haybeye gider, seni de etrafındakileri de yozlaştırır, hayırlısı olmuş bence. Mali durumu değil, insan ancak ve ancak bakış açısını değiştirdiğinde mutlu ve zengin olur. Cep delik, cepken delik iken, elde olan 3 kuruşunu gidip hayatına değer katacak bişeylere harcıyorsan zaten zenginsindir. Kimleri gördük, kirasını ödeyemezken Iphone alanı mı dersin, deli gibi parası varken kendinden bile sakınıp bankada-borsada parasını daha da büyütmeye çalışıp yaşlanıp mutsuz ölenleri de gördük. Hiçbiri mutlu değildi, çünkü hayata bakış açıları sakattı. Aşkla evlenmek isteyen için para gerekmez, bir işin olsun, başını sokabileceği bir çatı olsun, bi de seni seven seninle birlikte hayatı omuzlamışsa gerisi boş...katiliyorum yuzde yuz