Bende dün uğraştım. Ufaklığın her iki tarafının ağzı açıldı ve kaba zımparası yapıldı. Büyüğünde bir tarafını açtım. Eğe ve zımpara ile bu kadar ilerliyor. Ama ilk bıçaklarıma böyle güzel saplar istiyorum. Elinde olana duyurulur.
Özgür süper olmuş süper
Ellerine sağlık Özgür, çok güzel olmuş. Üstünde deneme yapılmayacak kadar güzel. Sen buna bir kılıf yap , bir de isim filan yazmaya başla artık.
Lazer ile isim yazılıyormuş. İzmir'de bir tanıdık vasıtası ile Bornava da bir yer buldum. Daha doğrusu arkadaş getir yazdıralım dedi. İsim markalama belki sitede arkadaşların anlattığı yöntemlerle de yapılabilinir ama lazer ile istersen resim bile yaptırırız dediler. Detaylarını konuşmadım tam olarak. Isıl işlem için sana göndereceğim herhalde. İzmir'de yaptırabileceğim bir yer var mı bilmiyorum ki.
O zaman en güzeli sitedeki anlatılan yöntem
Alıntı yapılan: s_türk - 28 Mayıs 2012, 17:29:10O zaman en güzeli sitedeki anlatılan yöntem onları denerken ütüm sizlere ömür oldu :'(
Özgir çok güzel olmuş, ceviz de bir ayrı yakışmış bıçağa... ellerine sağlık...
Harikkaa Ahşap ciddi bişekilde akçaağaç yumrusuna benziyor
abi benim sıram ne zaman gelicek ?
Alıntı yapılan: s_türk - 07 Mayıs 2012, 14:55:12Düzeltiyorum s600 daha çok matkaplar, raybalar, oyma aletleri, metal testereler, her türlü freze aletlerinde, soğuk iş aletlerinde kullanılıyormuş. Bıçağın bir tarafına testere ağzı mı açsak acaba? Metal testeresi olarak kullanırdık rambo bıcağı gibimi olsun o beni aşar vallahi bu arada s600 ile vanadis hemen hemen aynı çeliktir arada bayağı bir fiyat farkı vardırki dileredestan
Düzeltiyorum s600 daha çok matkaplar, raybalar, oyma aletleri, metal testereler, her türlü freze aletlerinde, soğuk iş aletlerinde kullanılıyormuş. Bıçağın bir tarafına testere ağzı mı açsak acaba? Metal testeresi olarak kullanırdık