Bıçak Sanatı - Forum

Dövme Bıçak

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: Dövme Bıçak
« Yanıtla #40 : 03 Mayıs 2012, 23:38:44 »
o temizlikte ve o fiyatlara olursa neden olmasın  >:D

Bugün bana çok yakın bir hurdacıda bir örs gördüm fakat çelik bilyem yoktu yanımda test edemedim, benim örsümün tipinde ( bir tarafı küt tek boynuzlu fakat benimki gibi kartal burun değil malesef :(  ) 82 kg lık iki yerine küçük kaynak yapmışlar ( sanırım nikel kaynağı normal kaynak gibi durmuyordu ) , fena bir örs değildi ama illa benimkine benzer  istersen şans derim.

ustadım benim acelem yok seninki ile aynı durumda olan bir örs bulur isen haberim olsun yeter
saygılar
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #41 : 03 Mayıs 2012, 23:47:08 »
o temizlikte ve o fiyatlara olursa neden olmasın  >:D

Bugün bana çok yakın bir hurdacıda bir örs gördüm fakat çelik bilyem yoktu yanımda test edemedim, benim örsümün tipinde ( bir tarafı küt tek boynuzlu fakat benimki gibi kartal burun değil malesef :(  ) 82 kg lık iki yerine küçük kaynak yapmışlar ( sanırım nikel kaynağı normal kaynak gibi durmuyordu ) , fena bir örs değildi ama illa benimkine benzer  istersen şans derim.

ustadım benim acelem yok seninki ile aynı durumda olan bir örs bulur isen haberim olsun yeter
saygılar

Ok, sanırım bizi Aliağa paklayacak  O0

« Yanıtla #42 : 03 Mayıs 2012, 23:57:56 »
Bu gidişle yakında "herşey dahil" bir Aliağa turu yapacaksınız anlaşılan  :))  :))

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #43 : 04 Mayıs 2012, 00:06:47 »
Bu gidişle yakında "herşey dahil" bir Aliağa turu yapacaksınız anlaşılan  :))  :))

Sorma ustam soram , inan yerimde duramıyorum en kısa zamanda tekrar gitmeliyim ilk gittiğimde sadece örse kilitlendiğimden ve son anda bulduğumdan çok şeyi görmezden geldim ama şimdi olsa of offfff  :'(