bu örs ve senden çok güzel işler çıkacak bence . çelığı bır hamur gıbı şekıllendırmek gerçekten çok zevklı.. 
İnşallah, gerçekten apayrı bir zevk, dilerim isteyen herkese nasip olur .
Beceremediğim, gücümün yetmediği dövme işini yapıp kıskandırıyorsunuz, hadi anladık da bi de çok güzel yapılınca iyice ifrit oluyorum hani 
Örsün de bıçağın da çok çok güzel, sessiz örs makbuldür bana göre, tüm gün çın çın örsün başında insan ciddi ambale olabiliyor, kulak tıkacı ise kullanmayı bi türlü öğrenemediğim bir meret. Sanırım bi ara benim örsü de kütüğe aktarmak gerekecek, çınlaması köyü ayağa kaldırıyor valla, zincir, mıknatıs filan hak getire, herşeyi denedim çınıltısını azaltamadım aletin...
Emre ustam benin örsü monte etmeden önce çok hafifti ses, fakat sabitledikten sonra iyice kesildi, sanırım sende geniş bir kütüğe sabitleyip birde zincirledin( sağolsun Sefa ustamdan öğrendim zincirin çınlamayı kestiğini ) mi sorun kesilecektir.
yahu benide heveslendiriyonuz oldumu böyle şimdi elinize sağlık cok güzel bir dövme bıcak olmuş
saygılar
Zaten amacımız heveslendirmek 
Kesinlikle çok güzel.
Forumda farklı bir şeyler görmek harika.
Ellerine sağlık.
Teşekkür ediyorum .
heveslendirmesi yetmiyor hocam aynı örsten bulmak gerekiyor 
Allah gönlüne göre versin diyeyim fakat aynı örsten bulmak biraz zor gibi eski üretim bir örs , benzeri olmaz mı

Öncelikle bıçak çok güzel olmuş ,ama örs başında çalışmak apayrı bir zevk olsa gerek Emre ustama katılıyorum örste çaılşmak çok zevkli fakat imkansızlıklar mahalle arasında çıkan sesler çok rahatsız edici olabiliyor sen zevkini çıkar dostum eline yüreğine sağlık 
Sağolasın ustam, dilerim sanada kısmet olur