Bıçak Sanatı - Forum

Yeni Örslerimiz

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
Ynt: Yeni Örslerimiz
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2012, 01:46:07 »
Ne bitti, hergün bir araba çekiç yiyecekler tam kurtulduk demişlerken  :))
Bu laflardan sonra acidim gerçekten onlara çünkü ustalarım her gün dövecek onları  :D

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #41 : 26 Nisan 2012, 08:48:40 »
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
işin aslı liste fiyatı 1000$ olan bir örsü 200 tl'ye almış olmanın şokunu hala atamadım...  :P
hala yerindemi diye gidip baksam mı ? ::)

Gökhan ustam, nasıl ayrıldın örsün yanından, zor olmadı mı  :D

arabanın bagajında uyuyor o şimdi, asıl onu köyde bırakıp gelmesi beni korkutuyor  :D

hocam, bu söyledikleriniz Soytürk'ün örsü için geçerli olsa da benim ki gerçekten rahat edecek, zira en son 2 ay önce atölyeye gidebildiğimden bizimki bacakları çelip yatacak orada... 8)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #42 : 26 Nisan 2012, 09:45:21 »
hayırlı olsun ikinize de, inşallah güzel dövme işler göreceğiz bundan sonra da :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #43 : 26 Nisan 2012, 09:57:10 »

Valla ustam, benim örsün üzerindeki sipiral kesiğini gördükten sonra sanırım çekice hayli hayli razı gelecektir  ;D , onu bırak adamların oksijen kaynağı ile örsün üzerinde işlem yaparken sünnet ettikleri örsleride gördüm malesef  :(

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #44 : 26 Nisan 2012, 17:47:29 »
kıskandım valla ateşiniz daim kolarınız sağlıklı olsun

saygılar
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #45 : 26 Nisan 2012, 21:46:31 »
ikinizde güle güle kullanın  :)    daha bır ay öncesı   ikinci skoda örsü kaptırdık :'(   pusuya yattım beklıyorum..
Birincisine ne zaman "benim olsun " dersen, senindir biliyorsun  ;)

sen böyle dersen ustam ılk fırsatta arabaya atıp getırırım onu sana ben  :)  ıkıncı bulduğumda aynı örs ama  yarım saatle kaçırdık . nasip değilmiş demekkı kayserıde konya ve ızmıt hurdalıklarında bana skoda örs bakan arkadaşlar var  ..  bır tane ıllakı bulurum. işin açıkçası bu omuz yuzunden tam hakkını veremıyeceğim örs ve çekıcın ama olsun arada bır tane dövme bıçak yapabılırsem  o bana yeter..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Mehmet DOĞAN

• 337
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Hatay /DÖRTYOL (Birecik)
« Yanıtla #46 : 26 Nisan 2012, 21:56:36 »
Hayırlı olsun güzel işler çıkar bu orslerle :)
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.

« Yanıtla #47 : 26 Nisan 2012, 22:03:19 »

sen böyle dersen ustam ılk fırsatta arabaya atıp getırırım onu sana ben  :)  ıkıncı bulduğumda aynı örs ama  yarım saatle kaçırdık . nasip değilmiş demekkı kayserıde konya ve ızmıt hurdalıklarında bana skoda örs bakan arkadaşlar var  ..  bır tane ıllakı bulurum. işin açıkçası bu omuz yuzunden tam hakkını veremıyeceğim örs ve çekıcın ama olsun arada bır tane dövme bıçak yapabılırsem  o bana yeter..
E o zaman biliyorsun bu örs milleti çalıştıkça dahada güzelleşir  ;)

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #48 : 26 Nisan 2012, 22:04:25 »
kıskandım valla ateşiniz daim kolarınız sağlıklı olsun

saygılar

Teşekkür ederim, darısı isteyenlerin başına  C:-)
Hayırlı olsun güzel işler çıkar bu orslerle :)

Sağolasın Mehmet kardeşim, darısı başına .

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #49 : 26 Nisan 2012, 22:20:14 »
valla ne diyeyim kulanmasamda örslerin duruşuna hayran oldum olurya kısmet olur düşerse bende alırım

saygılar

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #50 : 26 Nisan 2012, 22:34:22 »
valla ne diyeyim kulanmasamda örslerin duruşuna hayran oldum olurya kısmet olur düşerse bende alırım

saygılar

İnşallah, ben ilk fırsatta tekrar gideceğim  aliağaya daha alacağım şeyler var iyi örs denk düşerse araçta yerde kalırsa almayı düşünüyorum birkaçtane daha ( kendime değil  :D ) ihtiyacı olanlara .

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #51 : 26 Nisan 2012, 22:36:32 »

saygılar

İnşallah, ben ilk fırsatta tekrar gideceğim  aliağaya daha alacağım şeyler var iyi örs denk düşerse araçta yerde kalırsa almayı düşünüyorum birkaçtane daha ( kendime değil  :D ) ihtiyacı olanlara .

eyvallah eğer uyarsa beraber gideriz

umutulken

• 246
  • Umut Ulken
« Yanıtla #52 : 26 Nisan 2012, 22:42:04 »

saygılar

Mademki buraya kadar geliyorsunuz (burası derken ikametgahım Aliağa) örslerden başka gemi sökümlerin ordaki kalas, ağaç ürünleri satanlara da uğrayın derim. Çok çeşitli ağaçlar da satıyorlar gemilerden söktükleri. Güzel şeyler düşürülebilir sap malzemesi için.

« Yanıtla #53 : 26 Nisan 2012, 22:44:30 »

saygılar

Gitmeden bir hafta önce beni ararsan belki bir yardımım olur  ;)

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #54 : 26 Nisan 2012, 22:47:49 »

saygılar

eyvallah eğer uyarsa beraber gideriz

İnşallah neden olmasın .

saygılar

Mademki buraya kadar geliyorsunuz (burası derken ikametgahım Aliağa) örslerden başka gemi sökümlerin ordaki kalas, ağaç ürünleri satanlara da uğrayın derim. Çok çeşitli ağaçlar da satıyorlar gemilerden söktükleri. Güzel şeyler düşürülebilir sap malzemesi için.
  Sorma ustam, sivasdaki bıçakcılara kabze malzemesi gönderiyorlarmış fakat ellerinde yoktu göremedim, kısmet 2. ye İnşallah.

saygılar

Gitmeden bir hafta önce beni ararsan belki bir yardımım olur  ;)

Hiç mrak etme Sefa ustam haber veririm  :2up

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #55 : 26 Nisan 2012, 22:52:13 »
eski bir gemici olarak gemilerden cıkan ahşapların maun agacı olduğunu söyliye bilirim ve cok çalışmış olup çatlamaya müsaitler
en az 50-80 yıl arasındaki ahşaplardır
eğerli aynı ağaçtan istek olursa taner ustanın orada bir kereste satan firma var ve bu ağaçlardan gayet iyi durumda malzemeler bulunmakta

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #56 : 29 Nisan 2012, 11:13:16 »
soytürk kardeş şugüzellerin bir videosunu çeksen de  biraz kulaklarımız  bayram etsin  saygılar

benim örsün boyası bittikten sonra sizin küçük bir video çektim ;) örs çok çok iyi... 8)

[html][html]
burada da küçük usta test ediyor örsü, ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #57 : 29 Nisan 2012, 11:33:32 »
O örs, iş yaparken sıcak çelik değdikçe kokup duracak bir süre... :-\
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

gecmisgelecek