ikinizde güle güle kullanın daha bır ay öncesı ikinci skoda örsü kaptırdık :'( pusuya yattım beklıyorum..
Hayırlı olsun abilerim.Güle güle kullanınız.Bu arada bu pehlivanların günahı ne idi?
Madem iki örsünüz birden oldu bundan yapsaydınız ya: http://www.youtube.com/watch?v=m_c0B00Ax3w
Şaka maka iyi eğleniyorlar yalnız, nasıl olsa materyale de birşey olmuyor ( sanıyorum bu işi yapanlar yine oradaki demirci milleti)
Geri kalanı toprak altındaydı.
Oh oh, Soytürk, keyifle kullanasın, çok güzel örsler Şimdi bişey soracam kafamı kurcaladı da: Ne yapacan iki tanesini yahu
İkinize de hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah bu örslerin en az birinde dövülen bıçaklardan biri benim olur inşallah Ne havam olur ama
Alıntı yapılan: emrekipmen - 26 Nisan 2012, 01:17:02Oh oh, Soytürk, keyifle kullanasın, çok güzel örsler Şimdi bişey soracam kafamı kurcaladı da: Ne yapacan iki tanesini yahu Valla elimde olsa koleksiyon yaparım ustam İkincisi Gökhan ustanın .
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 26 Nisan 2012, 01:24:07Alıntı yapılan: emrekipmen - 26 Nisan 2012, 01:17:02Oh oh, Soytürk, keyifle kullanasın, çok güzel örsler Şimdi bişey soracam kafamı kurcaladı da: Ne yapacan iki tanesini yahu Valla elimde olsa koleksiyon yaparım ustam İkincisi Gökhan ustanın . Yav, ben de gerçekten kolleksiyon yapıyorsun sandıydım da afalladım İkinize de hayırlı olsun öyleyse. Güzel yere düşmüşler yavrucaklar, sevilecekler, sıcak tutulacaklar
Alıntı yapılan: gecmisgelecek - 26 Nisan 2012, 01:25:54İkinize de hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah bu örslerin en az birinde dövülen bıçaklardan biri benim olur inşallah Ne havam olur ama Teşekkür ediyorum , İnşallah diyelim