Sefa usta şimdi kalkar bunu bana yapar bu deli adam sonra malum buna japon su taşı lazım , bır dünya masrafa gırerım tam evlılık üstü Ne yaparsan kabulum ama sertlık 60hrc,den aşağı olmayacak
sefa hocam,zahmet verdim alaka gösterdiniz. teşekkür ederim..
Alıntı yapılan: Taner Salar - 23 Nisan 2012, 23:52:32Sefa usta şimdi kalkar bunu bana yapar bu deli adam sonra malum buna japon su taşı lazım , bır dünya masrafa gırerım tam evlılık üstü Ne yaparsan kabulum ama sertlık 60hrc,den aşağı olmayacak tamam sen kaşındın 64 hrc olsa olurmu 4mm hss den tamamdır ustadım 4mm kalınlıkta d-2 den yaparım seninkni 28 cm uzunlukta sırta kadar taşlama olucaç şekilde olur . sertlik 61,5 hrc
Alıntı yapılan: bora atalay - 23 Nisan 2012, 23:53:25sefa hocam,zahmet verdim alaka gösterdiniz. teşekkür ederim..Bora, ne demek zahmet Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 23 Nisan 2012, 23:56:53Alıntı yapılan: Taner Salar - 23 Nisan 2012, 23:52:32Sefa usta şimdi kalkar bunu bana yapar bu deli adam sonra malum buna japon su taşı lazım , bır dünya masrafa gırerım tam evlılık üstü Ne yaparsan kabulum ama sertlık 60hrc,den aşağı olmayacak tamam sen kaşındın 64 hrc olsa olurmu 4mm hss den tamamdır ustadım 4mm kalınlıkta d-2 den yaparım seninkni 28 cm uzunlukta sırta kadar taşlama olucaç şekilde olur . sertlik 61,5 hrc Taner usta baksana şimdiden şişirmeye başladı işi, "sırta kadar tam taşlama" diyor, baştan belli, olmayacak yani
Özgür bey ellerine emeğine sağlık, çok çok güzel . Allah sahiblerine iyi günlerde iyi yerlerde kullanmak nasip etsin.