namlu perdahını beğenmedim
siyah kabzelı bıçak çok güzel gözüktü gözüme
Alıntı yapılan: bora atalay - 23 Nisan 2012, 22:32:53eline sağlık..eyvallah ustadım seniki şu an sıkışmış durumda kabzesinin yapışmasını bekliyor
eline sağlık..
bana sadece kallavı bır kasap bıçağı hediye etsen yeter be kuzum fazlasında gözüm yok. bu arada " Maşallah "
çelık D2 bıraz uzunca namlu olmalı . kabze sen neyı yaparsan o olsun
Taner ustaya yapacaksan şöyle ağız açıları filan tastamam olan bir "yanagi" yap bence.
Yanagi, ekteki fotoğraftaki arkadaş. Ancak bunun bileme işi çok alengirli, öyle banta sürüp bitirmekle olmuyor ( elini çabuk tut ama )
Bu da ağız yapısı detayı.
vaala özgür hocamın bonkorlugünü en iyi bılenlerden bırısıyımdır herhalde yanına bır ugradım sagolsun bı ara atolyeyıde benım cantaya koyucak sandaım :Dbu vesıleyle bırkez daha teşekkür edrım kendısıneha bu arada bıcaklar baya güzel gözüküyu
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 23 Nisan 2012, 23:21:04Yanagi, ekteki fotoğraftaki arkadaş. Ancak bunun bileme işi çok alengirli, öyle banta sürüp bitirmekle olmuyor ( elini çabuk tut ama )sefa hocam,bunun yanagi olabilmesi için belirli ölçüleri/ oranları var mıdır? rica etsem bilgilendirir misiniz? saygılarımla...2. resmi yeni gördüm teşekkürler