Amanın, bu avuçiçi taşlama ile yapılacak iş değil bunlar. Akıllı olan adam yapmaz...
Benim deneyimim sadece Black&Decker ve Bosch ile. B&D'i aldığımın ikinci ayı yakmayı başardım, şimdi çöpte. Bosch aldım sonrasında, Bosch'un en düşük versiyonu, 4 yıldır haldır huldur kullanırım, bana mısın demez.
Bunun dışında bir de birkaç küçük alet Skil, bence bu markayı da göz ardı etmeyin derim, çok kaliteli yapıyorlar, matkabından ve dekupajından memnunum, tahminim aynı fiyat aralığında avuç içi taşlaması da kaliteli çıkacaktır. 70 küsur liraya 600 watt'lık aletlerinin kaliteli olacağını sanıyorum, ama bilemiyorum tabii, benimki tahmin.
Hüseyin, hiç gözün korkmasın, eğer kuralına göre kullanırsan nerdeyse hiç tehlikesi yok. Göz koruması, solunum korumasını kullan, siperliğini çıkarma, kestiğin profile abanma, garip açılardan ve kavislerden uzak durup olabildiğince düzgün kesikler cek, kestiğin malzemeyi sağlam sabitle, saçma sapan diskler takma, kaliteli taş kullan: Bunları yaptığın sürece bişey olmaz. Ancak bir kalemi bile es geçme...