Mehmet Ustam, harika görünüyor. Hava yetersiz gelirse genişletirsin gerekirse, uçta konik bir açılma yapmayı düşünüyorsun değil mi?
Mehmet usta güzel olmuş hava kanallarını spırallemı açtın..? bence hava kanalını örten boruyu kanalları tam kapatacak şekılde yaparsan daha ıyı olacak gıbı, eğer tatlı sıkı geçiyorsa kontra cıvataya gerek yok ama hafıf bol ıse kayma yapabılır bır kontra cıvata eklenıese dahada ıyı olacak.cıkışa ne koymayı planlıyorsun..? alevın dağınık olmadan muntazam cıkması ıçın guzel bır lule tornalıyabılırsın
Valla süper olmuş
Alıntı yapılan: Taner Salar - 20 Mart 2012, 21:29:59Mehmet usta güzel olmuş hava kanallarını spırallemı açtın..? bence hava kanalını örten boruyu kanalları tam kapatacak şekılde yaparsan daha ıyı olacak gıbı, eğer tatlı sıkı geçiyorsa kontra cıvataya gerek yok ama hafıf bol ıse kayma yapabılır bır kontra cıvata eklenıese dahada ıyı olacak.cıkışa ne koymayı planlıyorsun..? alevın dağınık olmadan muntazam cıkması ıçın guzel bır lule tornalıyabılırsın Kanalları uçlardan 11 mm matkapla deldim araları sipralle boşalttım (frezem yok neyapalım) borunun üzerine çivatalı sabitleme yapacağım.Çıkışa lüle tornalayacağım zamanım yoktu yapamadın.Yorumlar için teşekkürler
Alıntı yapılan: genç bıçak - 20 Mart 2012, 21:48:20Alıntı yapılan: Taner Salar - 20 Mart 2012, 21:29:59Mehmet usta güzel olmuş hava kanallarını spırallemı açtın..? bence hava kanalını örten boruyu kanalları tam kapatacak şekılde yaparsan daha ıyı olacak gıbı, eğer tatlı sıkı geçiyorsa kontra cıvataya gerek yok ama hafıf bol ıse kayma yapabılır bır kontra cıvata eklenıese dahada ıyı olacak.cıkışa ne koymayı planlıyorsun..? alevın dağınık olmadan muntazam cıkması ıçın guzel bır lule tornalıyabılırsın Ben onu tornadada açardım ama benim kullandığım torna ufak o yüzden zor aynaya parmak freze arabanın üzerine kalemliğe olabilir tezgah mengenesini dik bağlayıp işi oraya bağlayarak açılabilir zamanında millere bu şekilde kama kanalı açıyordum.Frezeciye para vermek zor geldi bu yolu denedim.uygun fiyata iş yapmıyorlar oyüzdenKanalları uçlardan 11 mm matkapla deldim araları sipralle boşalttım (frezem yok neyapalım) borunun üzerine çivatalı sabitleme yapacağım.Çıkışa lüle tornalayacağım zamanım yoktu yapamadın.Yorumlar için teşekkürlerbende de yok ustam her seferınde yolunuyorum
Alıntı yapılan: Taner Salar - 20 Mart 2012, 21:29:59Mehmet usta güzel olmuş hava kanallarını spırallemı açtın..? bence hava kanalını örten boruyu kanalları tam kapatacak şekılde yaparsan daha ıyı olacak gıbı, eğer tatlı sıkı geçiyorsa kontra cıvataya gerek yok ama hafıf bol ıse kayma yapabılır bır kontra cıvata eklenıese dahada ıyı olacak.cıkışa ne koymayı planlıyorsun..? alevın dağınık olmadan muntazam cıkması ıçın guzel bır lule tornalıyabılırsın Ben onu tornadada açardım ama benim kullandığım torna ufak o yüzden zor aynaya parmak freze arabanın üzerine kalemliğe olabilir tezgah mengenesini dik bağlayıp işi oraya bağlayarak açılabilir zamanında millere bu şekilde kama kanalı açıyordum.Frezeciye para vermek zor geldi bu yolu denedim.uygun fiyata iş yapmıyorlar oyüzdenKanalları uçlardan 11 mm matkapla deldim araları sipralle boşalttım (frezem yok neyapalım) borunun üzerine çivatalı sabitleme yapacağım.Çıkışa lüle tornalayacağım zamanım yoktu yapamadın.Yorumlar için teşekkürler
çok güzel olmuş. bu arada yarın büyük ihtimalle ocak içi malzemeleri geliyor.
Alıntı yapılan: murat güleç - 22 Mart 2012, 10:42:21çok güzel olmuş. bu arada yarın büyük ihtimalle ocak içi malzemeleri geliyor.Teşekkür ederim murat gelince haberleşelim
Arkadaşlar geçte olsa vidyoyu yükleyebildim.brölör çalıştıhttp://www.dailymotion.com/video/xq4uqy_burolor_tech
ellerine sağlık. kendilerini yakından gördüm. dedantörün kademesi 2 de iken içeride durulmuyordu. 3 - 4 kademelere getirdiğinizde bu alevin neredeyse 2 katı oluyor ve termelemeye başlıyorsunuz. o alevi gördüğümde şaşırmadım değil. çok iyi bir yanışı var.
Alıntı yapılan: genç bıçak - 15 Nisan 2012, 01:09:40Arkadaşlar geçte olsa vidyoyu yükleyebildim.brölör çalıştıhttp://www.dailymotion.com/video/xq4uqy_burolor_tech Videoyu izleyemedim benim bilgisayar dailymotionu açmıyor fakat eminim harika olmuştur, güle güle kullan ustam