Bıçak Sanatı - Forum

Bundan yapsak sorun olur mu acaba ?

EDC-Cancan

• 733
  • Meslek: Belediyeci - 1973
  • Yer: KOCAELİ - Eskişehir
Bundan yapsak sorun olur mu acaba ?
« : 24 Şubat 2012, 13:48:20 »
Bundan yapıp gezsek , nasıl olur ?
Bir sıkıntı yaratır mı acaba ?
Sevelim , Sevilelim.
     Yunus EMRE

zucchero

• -Bora-
  • 420
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
Ynt: Bundan yapsak sorun olur mu acaba ?
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2012, 13:56:42 »
Kanımca "Salt savunma ya da saldırı" silahı olarak sınıflandırılır ve polislere uzun uzadıya dert anlatmak zorunda kalırsınız. Aynı boyda ve aynı şekilde ancak "gizli" türden olmayanı ise bir sıkıntı yaratmayabilir. Yoruma dayalı bir mevzu olduğundan kaçınmakta fayda var.

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2012, 14:49:34 »
Bunu üzerinizde bulan polisin  o anki haliyeti ruhiyesi yada sizin polis üzerinde bırakacağınız intibak önemli. Günlük olarak üzerinizde taşımak için daha efektif formu olan bıçaklar tercih edebilirsiniz.

OnurErdogan

• 383
  • Onur ERDOĞAN - 1979
  • Meslek: bilgisayar satis ve destek
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2012, 15:16:52 »
güzel bi back-up bıçağı gözümün önüne bunu taşıyıpta kullanmak zorunda olan birisinin resmi geldi de karşı taraf için ilginç bir deneyim olur.

-cüzdanını ver.
-kemer açılır.
-aman abi ben ettim sen etme.
Si vis pacem, para bellum.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2012, 18:37:56 »
O sırada hangi suç aletine ulaştığınız konusunda da şüphe oluşabilir. Tecavüze teşebbüs de çok fena. Şişlerler adamı içerde.  :D :D :D
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2012, 19:00:24 »
Bunu üzerinizde bulan polisin  o anki haliyeti ruhiyesi yada sizin polis üzerinde bırakacağınız intibak önemli. Günlük olarak üzerinizde taşımak için daha efektif formu olan bıçaklar tercih edebilirsiniz.

+1  :)
hele bir de o anki bir eşgale uyuyorsan ;yandın....:)

EDC-Cancan

• 733
  • Meslek: Belediyeci - 1973
  • Yer: KOCAELİ - Eskişehir
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2012, 19:40:49 »
O sırada hangi suç aletine ulaştığınız konusunda da şüphe oluşabilir. Tecavüze teşebbüs de çok fena. Şişlerler adamı içerde.  :D :D :D

:)) :)) :))

Aynen katılıyorum...
Sevelim , Sevilelim.
     Yunus EMRE

salolcay

• 145
  • Meslek: tekniker
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2012, 20:11:52 »
güzel bi back-up bıçağı gözümün önüne bunu taşıyıpta kullanmak zorunda olan birisinin resmi geldi de karşı taraf için ilginç bir deneyim olur.

-cüzdanını ver.
-kemer açılır.
-aman abi ben ettim sen etme.
:D  :D  :D
Koleksiyon amaçlı yapıp kenara koyabilirsiniz.Maalesef üzerinizde böyle bir aletle derdinizi anlatamazsınız.Benimde böyle aletlere saplantım var ama sadece sahip olup bir köşede durması insanı rahatsız ediyor.Elden gelen bir şey yok.
Salih Olcay ERGÜN

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2012, 00:22:08 »
bende onun bir başka modelı var her gün barabar gezıgoruz  >:D kücük işlerde cok pıratık oluyo  :D
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #9 : 25 Şubat 2012, 09:11:24 »
bence onu üzerinizde farketmezler bile yakalanırsanızda bit pazarından aldığım kemer bu :DAllah Allah öyle bir özelliğimi varmış deyip safa  yatarsınız veya bu kemer benim değil deyip inkar edersiniz. :D şimdi istanbulda bir polis arkadaşın yaptı şaka aklıma gelmişken üşenmeden yazayım bari,samsunlu bir polis arkadaş acaip şakacı birisi polis oluncada adam şakasıda meslek üzerinden oluyor tabi;istanbulda mahalle karakolunun önünde polis nöbet tutuyor,kalabalık bir cadde biraz belalı bir semt, neyse bizim polis arkadaş , karakolun önünde münübis bekleyen bir inşaat işçisi farkediyor yanında çantasıda varmış fermarı bozukmuş içinde bakınca mala keser çivi alaet adevatları görünce dur şuna bir şaka yapayım diyor adam sol tafa bakıp münübis beklerken belinden tabancasını çıkarıp çantaya atıyor, :D nöbet tutan arkadaşınada bir işaret çekiyor ara bunu diye, nöbetçi polis adama yanaşıp ne var çantada diye soruyor, adam birşey yok alet adevat var, bakayım bir diyor adam garibim kendinden emin buyur bak diyor. :D polis elini usulca atıp silahı çıkarıyor adamın gözleri aha böyle ??? vallahi de benimde değil çantada benim değil tanımamda diyor.ellerini hava kaldırmış,neyse adam anında inkara moduna gitmiş.sonra şaka olduğu anlatana kadar akla karayı seçmişler zar zor kabül etmiş adam çantayı.arkadaş diyor velevki bulmuş olsak aynı şeyi yapsa suclayamayız adamı diyor,hertürlü yırtar demişti parmak izi filan varsa ayrı konu tabiki.

Kul,elaltı.

• 246
  • Mustafa.
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: istanbul fındıkzade fatih
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2012, 12:16:03 »
Adam yine sağlammış ben kalpden oraya yığılırım herhalde. :D :D :D

halit55

• *
  • 60
  • Meslek: öğrenci
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2012, 19:38:53 »
bunun gibi birşey daha görmüştüm kemeri çıkarmaya gerek olmadan çıkıyordu. ama bu tür aletler direk can yakmak amacıyla bulundurulur diye düşünüyorum. sinirli bir anında elin gider kemere .

puukko

• 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
« Yanıtla #12 : 30 Aralık 2012, 01:02:37 »
Üye arkadaşların kolluk kuvvetleri tarafından alıkonulacak/aranacak durumlara konu olacaklarını pek tahmin etmiyorum  8)

Ama böyle bir durumda, üzerinizde böyle bir şeyin bulunmasının sıkıntıları çok büyük olur diye tahmin ediyorum. Tabiki savcı veya hakim değilim ama ilgili yasadaki kesinlikle taşınmaz malzemelerden şiş sınıfına sokulursa bu malzeme ciddi hapis cezası var diye hatırlıyorum.

Avm girişlerinde falan öter diye tahmin ediyorum  ::).

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
« Yanıtla #13 : 30 Aralık 2012, 12:56:38 »
bende onun bir başka modelı var her gün barabar gezıgoruz  >:D kücük işlerde cok pıratık oluyo  :D

bilirim onu. yakından inceledim küççücük bişi
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #14 : 30 Aralık 2012, 13:25:27 »
Arkadaşlar konunun içinde biri olarak cevap vermek isterim.
Polis veya jandarma üst araması yaparken kemeri inceleyecek kadar detaylı arama yapmaz. Karakolda yapılan detaylı aramalarda ise ( Allah kimseye yaşatmasın  :( ) kemerin çıkartılması istenir fakat kemer eğer emsallerinden ağır veya bıçağın geldiği kısım bariz belli değilse yani anlaşılmıyorsa hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.
Ayrıca ben hiçbir üyemizin bu tarz bir sorunla karşılaşacağına inanmıyorum. Es kaza olur ise de sizlere tavsiyem alttan alarak sakin ve akılcı bir yol izleyerek işten sıyrılın. Bu gibi durumlarda tavır herşeyi kurtarır-değiştirir.
Saygılarımla.  :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #15 : 30 Aralık 2012, 14:32:30 »
Üzerine bir de gazoz açacağı koymalarına da bakarak bu ürünün meraklı müşteriyi avlamaya yaramaktan başka bir amacı olmadığı görünüyor. Bence ciddiyetsiz bir ürün. Hızlı da olamaz; bunu geçmiş olduğu kemer deliğinden sökene kadar herhangi bir savunma aletini çoktan elinize alabilirsiniz. Hem pantolonunuzda kemere ihtiyacınız varsa kavgada da bunu çıkarıp kemersiz kalmak isteyeceğinizi sanmam.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #16 : 12 Ocak 2013, 17:22:19 »
Tehlikeli bir ürüne benziyor.Beladan uzak durmak en güzeli.