bence onu üzerinizde farketmezler bile yakalanırsanızda bit pazarından aldığım kemer bu :DAllah Allah öyle bir özelliğimi varmış deyip safa yatarsınız veya bu kemer benim değil deyip inkar edersiniz.

şimdi istanbulda bir polis arkadaşın yaptı şaka aklıma gelmişken üşenmeden yazayım bari,samsunlu bir polis arkadaş acaip şakacı birisi polis oluncada adam şakasıda meslek üzerinden oluyor tabi;istanbulda mahalle karakolunun önünde polis nöbet tutuyor,kalabalık bir cadde biraz belalı bir semt, neyse bizim polis arkadaş , karakolun önünde münübis bekleyen bir inşaat işçisi farkediyor yanında çantasıda varmış fermarı bozukmuş içinde bakınca mala keser çivi alaet adevatları görünce dur şuna bir şaka yapayım diyor adam sol tafa bakıp münübis beklerken belinden tabancasını çıkarıp çantaya atıyor,

nöbet tutan arkadaşınada bir işaret çekiyor ara bunu diye, nöbetçi polis adama yanaşıp ne var çantada diye soruyor, adam birşey yok alet adevat var, bakayım bir diyor adam garibim kendinden emin buyur bak diyor.

polis elini usulca atıp silahı çıkarıyor adamın gözleri aha böyle

vallahi de benimde değil çantada benim değil tanımamda diyor.ellerini hava kaldırmış,neyse adam anında inkara moduna gitmiş.sonra şaka olduğu anlatana kadar akla karayı seçmişler zar zor kabül etmiş adam çantayı.arkadaş diyor velevki bulmuş olsak aynı şeyi yapsa suclayamayız adamı diyor,hertürlü yırtar demişti parmak izi filan varsa ayrı konu tabiki.