26 Mayıs 2010, 04:09:19 da üye olmuşsunuz, 26 Mayıs 2010, 04:45:57 da forumdaki ilk sorunuzu sormuşsunuz, 26 Mayıs 2010, 21:11:27 de de yanıt alamayışınızın üzerine "çok zor bişeymi sordum?" diye kendinizce serzenişte bulunmuşsunuz. Size verilen ilk yanıtla üye olma başlangıcınız arasında bir gün bile geçmemiş. Oturup burada size yazılanları algılayıp düşünmek yerine hala ısrarla "özel ders" istiyorsunuz. Yazdıklarınızın hepsi çelişkilerle dolu hem "Benim amacım burda kimsenin bilgisini sömürmek değil " diyorsunuz hem de "coca cola nın gizli formulünüde sormuyorum" diyorsunuz üstelik farkında olarak yada büyük olasılıkla farkında olmadan verilecek bilgiyi de küçümsüyorsunuz. Buradaki insanlara "tutucu" diyerek saygısızlık etmeyin, forumda paylaşımda bulunan herkes nezaketli, ölçülü, paylaşımcı, özverili, öğrenmeye ve öğretmeye açıktır. Forum içerisinde paylaşılan konuları okusaydınız bunu hemen görebilirdiniz ama sizin için bunların bir önemi yok " abi ne okuyacağım yaa, sorduğumu söyleyecekseniz söyleyin yoksa bana laga luga yapmayın, hiiiiç gelemem" modundasınız. Üstelik bilgiye ve emeğe saygınız da yok, ve bunda da direniyorsunuz. Oysa yaklaşımınız farklı olsaydı şu anda bunları değil çok daha verimli şeyleri konuşuyor olurduk ama heyhat..Moderatörlerden biriyim ama konuyu kilitleme noktasında ne yazık ki size yardımcı olamayacağım bence konu kalsın, kalsın ki sizden sonra gelecek olanlara da örnek olsun.