Gerilim kırılmalara yol açar, doğru Taner, kesin olarak kırdığım bıçaklardan bilirim

Serkan Bey, sanırım yanlış anladınız, kimse size veya başkasına ukalalık yapmıyor gördüğüm kadarıyla. Kendi kişisel fikrim Durukan'ın fikrine yakın. Ben uzun zamandır öncelikle varolan kaynakları incelememiş kişilerden gelen zaten forumda yazan bilgilere dair sorulara cevap vermeyi bıraktım, öncelikle bir sorunun ardından diğeri gelir, sonuçta o kişi artık usta bir bıçak sanatçısı oluncaya kadar bütün bilgileri, deneyimimizi hazırlop önüne sermemizi bekler hale gelir. Hiç haksızlık yaptığımızı söylemeyin, çünkü bu tarz çok fazla insanla karşılaşıyorum kendi adıma ve benim kişisel hislerim ve fikirlerim budur. Basit bir soru sordunuz, ama metali nasıl kestiğimiz - deldiğimiz - işlediğimiz türlü yerlerde, bir sürü kez işlenmiş - yazılmış olsa da siz yine de plakayı nasıl kestiğimizi - işlediğimiz sordunuz. Ben sırf bu sorunuzdan dolayı bile forumda yazan nerdeyse hiçbir bilgiyi okumadığınızı farkettim. Kusura bakmayın, okumaya, araştırmaya zaman ayırmayan meraklı insanlara hazır cevap vermek için çok hevesli değilim. Ancak biraz zamanınızı ayırıp önceden yazılmış yazıları okusaydınız seçeneklerinizi görecek ve bu seçeneklerle ilgili bir soru soracaktınız; örneğin demir testeresi kullanımı veya spiral kullanımı konusunda teknik bir destek isteyecektiniz ki bu artık temel bilgiden farklı olarak kişisel uygulama öncesi teknik danışma olacaktır, bu durumda ben değil konu hakkında biraz fikri olan tüm üyelerimiz bir cevap verebilmek için sıraya girerdik.
Sizi soğuttuğumuz - kızdırdığımız için üzgünüm ama burada herkes kendi özgür iradesiyle davranıyor, bir örgüt filan değiliz, Eylem Bey size bilgi sunmayı tercih etmişken benim gibi bazı üyeler de sizin temel bilgilerin hazırlop önünüze konulmasını beklemenizden rahatsız oldu. Bu durumda forumu tutuculukla suçlamak yerine kişileri suçlayınız, forum sadece bir araya geldiğimiz bir ortam o kadar. Eğer hepimiz bir kulübede toplansaydık, siz bize kızdığınız için kulübeyi mi suçlayacaktınız...