gerçekten çok kullanışlı ve stabil çalışan bir makine olmuş ellerinize sağlık.
Murat bey teşekkür ederim
İbrahim bey, bu iş bu kadar yapılır deyip noktayı koymuşsunuz. Çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Acaba diyorum buna bir de yüzey taşlama aparatı yapacakmısınız 
Teşekkürler Sefa usta ,dediğiniz gibi yüzey taşlamayıda inşallah yapacağım

çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Devir ayarını yapan cihazı ve öndeki 20 lik tekerleği nerden aldığınızı ve maliyetini yazmanız mümkün mü? saygılar
Teşekkür ederim,devir ayarını yapan cihazı bulunduğum yerden yani bayrampaşadan bu tür cihazlar satan bir yerden temin ettim,20'lik tekerleği kendim 7000 serisi aleminyumdan tornada işledim,dışındaki lastik kaplamayıda yine bizim burada lastik kaplama işini yapan bir yere yaptırdım.Toplamda aleminyum ve kaplama işi 280 tl verdim,fakat bir tane de 300 lük teker yapmak istedim bu dahada pahalıya mal oluyordu ,yapıp yapmamakla ilgili karasızlık yaşarken,yakınımızda bir yerde zımpara satışı yapan bir iş yerinde hazır olarak 225 tl ye buldum ve hemen aldım şimdi onun göbek kısmını işliyorum bugün yarın o da hazır olur sanırım.
Elinize sağlık muhteşem bir alet olmuş, darısı başımıza inşallah 
teşekkürler Serdar bey inşallah en kısa zamanda siz de bir makine yaparsınız,yapmaya karar verirseniz bendeniz de size teknik açıdan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.