Ertuğrul Abi, eline sağlık Kabzası, 33 numaraya göre daha şişman, elde daha rahat tutuş sağlarmış gibi geldi gözüme....Açık renk ahşap olmasındanmıdır ?
Alıntı yapılan: meteoravcısı - 06 Şubat 2012, 14:47:24Ertuğrul Bey, elinize sağlık yine çok güzel bir bıçak olmuş. Deri tedariğini İzmir den mi yapıyorsunuz?Kemeraltı'nda Karatoka diye küçük bir saraç var. Parça deri satıyor. Kılıf çıkacak kadar büyük parçaları seçiyorum.
Ertuğrul Bey, elinize sağlık yine çok güzel bir bıçak olmuş. Deri tedariğini İzmir den mi yapıyorsunuz?
Alıntı yapılan: Ertarda - 06 Şubat 2012, 14:50:01Alıntı yapılan: meteoravcısı - 06 Şubat 2012, 14:47:24Ertuğrul Bey, elinize sağlık yine çok güzel bir bıçak olmuş. Deri tedariğini İzmir den mi yapıyorsunuz?Kemeraltı'nda Karatoka diye küçük bir saraç var. Parça deri satıyor. Kılıf çıkacak kadar büyük parçaları seçiyorum.Ustam yerini tarif eder misin? Bir ara ben de uğrayayım.
Ertuğrul Abi, tüm bıçakların güzel ama bowieler bir ayrı güzel gerçekten.Çok temiz ve çok zarifler...Bundan sonraki proje nedir kısmetse bowielere devam mı ?