4 aylık evliyim ve eşim yeni yeni yemek yapıyor.
Şaşılacak şeydir ki hemen hepsini ilk defa yapmasına rağmen birçok iyi restorandan daha iyi bu konuda.Şımarmasın diye yerken belli etmiyorum ama Adanalı bir annenin oğluna bile annesinin yemeklerini aratmıyor.
Bunu neden anlattığıma gelince; bazen tecrübesi yetersiz kişilerin ortaya çıkardığı işlere bakınca şaşırıp kalıyoruz.Sebebi içinse "elinin ayarı çok iyi,eli yatkın veya yetenek" gibi şeyler denir genelde.
Ertuğrul beyin ilerlemesini görünce aklıma geldi.
Tabi ki Sefa hocamın bir arkadaşımıza -ve tabi ki benim gibi yeteneksize de- moral verirken yazdığı ,ama o arkadaşlar zaten benzer işlerin içindeler ve birçoğu okulundan mezun ve teknik olarak metale yatkın demesi gibi,Ertuğrul beyin böyle de bir yatkınlığı olmasına rağmen çok çoook başarılı.(31 nolu kısa bowienin sahibiyim diye söylemiyorum

)
Konunun başlangıcını kaçırmıştım,bari şimdi yazayım; model ve örnekler konusunda fikir ve materyal isterseniz görüşelim lütfen Ertuğrul bey.
Tekrar elinize sağlık.