Fatih çok başarılı olmuş, işçilikte formlarda çok çok güzel. Ellerin kolların dert görmesin.
sağol hocam teşekkür ederim.
Fatih çok başarılı olmuş, işçilikte formlarda çok çok güzel. Ellerin kolların dert görmesin.
+1 Ayrıca isim de çok yakışmış. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler isim parlaması ve boyutları itibariyle çinekopa benzettim kendisi en sevdiğim balıklardan olur,malum boğazın incisi lüfer efendinin mahdumları olur.
ikiside harika olmuş koyu renk kabzalı olan daha bi güzel olmuş sanki ellerine sağlık.
sağolasın,koyu renk olanda emek daha fazla ondandır birde pimlerin çifterli oluşu onu daha zengin göstermiş gibi.
Eline emeğine sağlık fatih abi gayet güzel olmuş. 
Saygılar...
teşekkürler uğurcan aslında ben bunlarla biraz daha uğraşacaktım,pek bir yoğunum bu aralar biraz daha temizlik istiyor ince kumlarla boş vakitte bir ayar daha çekeceğim.
El marifeti ile yapildigi dusunulurse iscilik super. Formlari da cok guzel olmus , ellerine saglik.
Burak bey beğenmenize sevindim,isteyen olursa formların çizilmiş hali var kara kalemlari grafiker arkadaş üzerinden geçip jpg olarak kaydetmişti.buraya koyabilirim.
ikiside güzel olmuş
ama kabzesi gül ağacı olan bana daha güzel geldi.. elıne koluna sağlık.
aslında bende koyu renk kabzaları daha çok beğeniyorum,sağol Taner sizin gibi değerli ustaların beğenmesine sevindim doğrusu.
Aynen, çok başarılı çalışma Fatih, hele sadece elde yapılmış olması ayrı değer kazandırıyor 
Emre teşekkürler bu forumdan faydalandık öğrendik ne öğrendiysek burada paylaşım yapan herbir arkadaşın emeği var bizlerde bilgilerinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkürler
Tam tipim bunlar. Elinize sağlık. 
teşekkürler.Evet Eylem küçük bıçakları sevdiğini biliyorum,bende artık küçük bıçak yapmaya çalışacağım hem uğraşması daha kolay hemde kullanışlı oluyorlar.teşekkürler
fatih cim ellerine sağlık gayet güzel olmuş darısı bizim başımıza artık 
sağol Özgür, iyide sen zaten döktürüyorsun,tek eksik olan daha yavaş ve daha az üretim bence yaptıkların gayet güzel bıçaklar.

ben de çok beğendim. ikiside çok güzel ve temiz işçilikle yapılmış. diğer bıçaklarına oranla sanki eski Fatih gitmiş yeni Fatih gelmiş. çok fark gördüm. ellerine sağlık. 
sağol murat, o eskiler ilklerdi zaman geçtikçe ilk yaptığındaki hataları yapmıyor insan,yinede hatalarım mevcut bana kalırsa,sonrakilerde bu hatalarda olmayacaktır.
teprik ederim güzel iş çıkarmışsın çinekop ta güzel dir hani yakışmış saygılar
teşekkürler Ercan hocam saygılar bendende
İkiside çok güzel eline sağlık,iyi işçilik çıkartmışsın
sağolun ustam teşekkür ederim.