Bıçak Sanatı - Forum

Bant Zımpara Tedariği

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: Bant Zımpara Tedariği
« Yanıtla #40 : 13 Nisan 2012, 10:23:22 »
Merhaba ben 3 er adet istiyorum ayrıca seramikten sipariş varsa ondanda alırım.

Seramik de sipariş edeceğiz, o kaç tane olsun ?
Seramik kaç kum olacak?

Sefa ustam, elimdeki 40 kumlar bitti, tekrar 40 kum sipariş edeceğim, fakat başka kum lazımsa şansımızı deneriz, Yavuz bey yapıcı bir insan   ;)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #41 : 13 Nisan 2012, 10:25:27 »
80-120 falan olsa mutlu olurdum ^-^
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Mehmet DOĞAN

• 337
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Hatay /DÖRTYOL (Birecik)
« Yanıtla #42 : 13 Nisan 2012, 20:38:55 »
40 ve ya 60 hangisi olursa
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #43 : 13 Nisan 2012, 23:35:04 »
80-120 falan olsa mutlu olurdum ^-^

Talep olursa neden olmasın?  O0
40 ve ya 60 hangisi olursa

Mehmet ustam, 40 kum olacak büyük bir ihtimal.

Mehmet DOĞAN

• 337
« Yanıtla #44 : 13 Nisan 2012, 23:54:43 »
Daha öncede istemiştim 4adet te 40 kum seramik alabilirim teşekkürler :)
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #45 : 14 Nisan 2012, 00:46:15 »

Mehmet ustam ,sana 4 adet 40 kum seramik, 3 adet cork yazıyorum, sayı tam belli olsun siparişi vereceğim, selamlar.

Mehmet DOĞAN

• 337
« Yanıtla #46 : 14 Nisan 2012, 01:27:30 »
Teşekkür ederim  :)

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #47 : 14 Nisan 2012, 10:21:47 »

Mehmet ustam ,sana 4 adet 40 kum seramik, 3 adet cork yazıyorum, sayı tam belli olsun siparişi vereceğim, selamlar.

Soytürk Abi,
Compact ve cork zımparalar kaç kum olarak sipariş verilecek?
Bu bilgi doğrultusunda istediğim adetleri yazacağım.

Teşekkürler...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #48 : 14 Nisan 2012, 21:33:55 »

Soytürk Abi,

Teşekkürler...

Serhat kardeşim, compact'a talep yok sanırım yaptırmayacağız, cork zımpara ise 800 kum, bu arada zımparalar eline geçti mi?

« Yanıtla #49 : 14 Nisan 2012, 23:11:56 »
Soytürk, hangi zımparaya girilirse bana 5 er adet yazabilirsin ( dana ya girmek gibi oldu buda  ^-^)

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #50 : 14 Nisan 2012, 23:18:40 »
Soytürk, hangi zımparaya girilirse bana 5 er adet yazabilirsin ( dana ya girmek gibi oldu buda  ^-^)

:2up
 Olur ustam, bu compacta girelim mi hocam? Polisaj görevi görüyormuş?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #51 : 15 Nisan 2012, 04:05:02 »
Soytürk, selam,
Ben birçok kez denedim compactları, hızlı devirde, paslanmazda, takım çeliğinde, yavaş devirde, yüksek basınçla vs. Ne denediysem deneyeyim iş görmesini başatamadım, yani normalde 120 kum seramikle işim bittikten sonra 220 kum alminyumoksit zımparayla geçiveririm, 120 kum izleri temizlenir, elle perdaha hazır hale gelir yüzey. Bu hareketi compact ile yapayım dedim, bana mısın demiyor, 120 kum izleri aynen orada kalıyor. Almayın demiyorum, ben sadece ne işe yaradığını çözemedim sadece...

Yakında belli olur, büyük ihtimal seramiklerden 40 kum için 15 veya 20 tane filan isteğim olacak. Diğerleri duruyor ama 40 kumu çok tüketiyorum.

Bu arada 220 ve 400 kum çözüm arayanlar için: Sunmight diye bir marka kullanmaya başladım, süper. Aldığım yeri unuttum ama arıyorum not aldığım yeri. Olmaz sa banka dekontlarından filan bulacağım artık adresi. Normal alminyumoksit bantlar, ama çok dayanıklı, son derece düzgün bir yüzey bırakıyor ve en önemlisi pat pat diye vuran bir bağlantısı yok. Bir de hızlı devirlerde de oldukça iyi iş görüyor...

Kipmen Sanat web sitesi

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
« Yanıtla #52 : 15 Nisan 2012, 09:40:13 »

Soytürk Abi,

Teşekkürler...

Serhat kardeşim, compact'a talep yok sanırım yaptırmayacağız, cork zımpara ise 800 kum, bu arada zımparalar eline geçti mi?

Evet Abi zımparalar elime geçti.(Tekrar teşekkür ederim.)
Bende cork zımparadan 10 adet alabilirim.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #53 : 15 Nisan 2012, 11:01:00 »
Soytürk, selam,
Ben birçok kez denedim compactları, hızlı devirde, paslanmazda, takım çeliğinde, yavaş devirde, yüksek basınçla vs. Ne denediysem deneyeyim iş görmesini başatamadım, yani normalde 120 kum seramikle işim bittikten sonra 220 kum alminyumoksit zımparayla geçiveririm, 120 kum izleri temizlenir, elle perdaha hazır hale gelir yüzey. Bu hareketi compact ile yapayım dedim, bana mısın demiyor, 120 kum izleri aynen orada kalıyor. Almayın demiyorum, ben sadece ne işe yaradığını çözemedim sadece...

Yakında belli olur, büyük ihtimal seramiklerden 40 kum için 15 veya 20 tane filan isteğim olacak. Diğerleri duruyor ama 40 kumu çok tüketiyorum.

Bu arada 220 ve 400 kum çözüm arayanlar için: Sunmight diye bir marka kullanmaya başladım, süper. Aldığım yeri unuttum ama arıyorum not aldığım yeri. Olmaz sa banka dekontlarından filan bulacağım artık adresi. Normal alminyumoksit bantlar, ama çok dayanıklı, son derece düzgün bir yüzey bırakıyor ve en önemlisi pat pat diye vuran bir bağlantısı yok. Bir de hızlı devirlerde de oldukça iyi iş görüyor...

Sağolasın ustam,

Soytürk Abi,

Teşekkürler...

Evet Abi zımparalar elime geçti.(Tekrar teşekkür ederim.)
Bende cork zımparadan 10 adet alabilirim.

Güle güle kullan, ok Serhat kardeşim 10 adette sana yazıyorum, ama siparişlerin toplanıp yaptırılması filan  biraz zaman alacak  gibi :(

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
« Yanıtla #54 : 15 Nisan 2012, 11:13:57 »
Önemli değil Abi.Zaten bende bant zımpara için motor ve tekerlerin siparişini verdim.Malzemelerin ne zaman geleceği belli değil.
Bu yüzden zamanla ilgili bir sorunum yok.

Saygılar...

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #55 : 15 Nisan 2012, 11:55:36 »
Soytürk, selam,

Sunmight 220 kumları Bodrumdaki toplaşma-tanışma etkinliğinde Nebil Bey getirmişti. (Yanlış hatırlamıyorsam).
Emre sen de bir hafızanı yokla eğer öyleyse nereden aldın diye Nebil Bey'e sorarız.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #56 : 24 Nisan 2012, 15:30:10 »
Soytürk, sende şu an 40 kum var mı?
Varsa 15 taneye talibim....

Kipmen Sanat web sitesi

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #57 : 24 Nisan 2012, 22:55:45 »
Soytürk, sende şu an 40 kum var mı?
Varsa 15 taneye talibim....

Hazırda 12 tane ,kendime ayırdığımdan da 2 tane toplam 14 tane  var , bugün diğer cork larla beraber 10 tane daha 40 kum istemiştim o zaman sayıyı 30 yapayım  :o

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #58 : 24 Nisan 2012, 22:57:02 »
  Emre ustam 80 kumda 20 tane sipariş etmiştim eğer sana lazım olursa sayıyı artırayım mı ?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #59 : 24 Nisan 2012, 23:44:10 »
  Emre ustam 80 kumda 20 tane sipariş etmiştim eğer sana lazım olursa sayıyı artırayım mı ?
Ustam o zaman bana şimdilik o 12 tanesi yeterli gelir. 80 kum zımparayı sadece ahşapta kullandığımdan elimde fazlasıyla var, sağolasın. Benim taşlamalar 40 ile açılıp 120 ve 220 ile bitiyor genelde, sonra elde perdaha geçiyorum. 120 var yeter miktarda ama 40 bitmek üzere, önümde de yüklü bir iş var, yani hazırdakilere hemen atlayabilirim ustam...

Kipmen Sanat web sitesi