Soytürk, selam,
Ben birçok kez denedim compactları, hızlı devirde, paslanmazda, takım çeliğinde, yavaş devirde, yüksek basınçla vs. Ne denediysem deneyeyim iş görmesini başatamadım, yani normalde 120 kum seramikle işim bittikten sonra 220 kum alminyumoksit zımparayla geçiveririm, 120 kum izleri temizlenir, elle perdaha hazır hale gelir yüzey. Bu hareketi compact ile yapayım dedim, bana mısın demiyor, 120 kum izleri aynen orada kalıyor. Almayın demiyorum, ben sadece ne işe yaradığını çözemedim sadece...
Yakında belli olur, büyük ihtimal seramiklerden 40 kum için 15 veya 20 tane filan isteğim olacak. Diğerleri duruyor ama 40 kumu çok tüketiyorum.
Bu arada 220 ve 400 kum çözüm arayanlar için: Sunmight diye bir marka kullanmaya başladım, süper. Aldığım yeri unuttum ama arıyorum not aldığım yeri. Olmaz sa banka dekontlarından filan bulacağım artık adresi. Normal alminyumoksit bantlar, ama çok dayanıklı, son derece düzgün bir yüzey bırakıyor ve en önemlisi pat pat diye vuran bir bağlantısı yok. Bir de hızlı devirlerde de oldukça iyi iş görüyor...