Arkadaşlar, sitemizde malum bant zımpara sayısı gittikçe artıyor ve buna paralel olarak da bant zımpara ihtiyacımızda artmakta. Ben işim gereği birçok zımpara firmasıyla muhattap oldum ama nedense genel yaklaşımlarında hep sorunla karşılaştım.Ya istediğim ürün yok ellerinde yada sayı olarak çok fazla yapıyorlardı.Dı diyorum çünkü sağolsun bu siteden tanıştığımız DENİZ ZIMPARA 'dan Yavuz bey benim zımpara firmalarının hepsinin böyle olmadığını gerek ilgisiyle gerekte tabiri caizse nazımızla oynayarak gösterdi. Hemde fiyat - kalite olarak daha uygununu bulamadım .Benim yaşadığım sorunları göz önüne alarak aklıma bir fikir geldi ve sizlerle paylaşmak istedim; en çok hangi zımparaları ve kumları kullanıyorsak ilk olarak onları belirleyelim. Mesela seramik 40 yada 50 kum, daha sonra 100 yada 120 gibi neye ihtiyacımız varsa listeleyelim. Ben gönüllü olarak bu belirlediğimz zımparaları mesela 50 şertane yaptıracağım ve ihtiyacı olana ister 1 ister 5 tane aldığımız fiyattan göndereceğim. Böylece sizlerde illa belli bir sayının üzerinde malzeme almaktan kurtulacaksınız, benim param bağlı kalacak belki ama bende bu forumdan ve sağolsun ustalarımdan çok şey öğrendim, bir nebze kendimi daha iyi hissedeceğim ve çorbada tuzum olacak. Aklıma böyle bir fikir geldi konuyu açtım, dilerseniz benden de böyle bir hizmet sunmak isterim, saygılar.