Bıçak Sanatı - Forum

Bant Zımpara Tedariği

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Bant Zımpara Tedariği
« : 09 Ocak 2012, 16:55:08 »

Arkadaşlar, sitemizde malum bant zımpara sayısı gittikçe artıyor ve buna paralel olarak da bant zımpara ihtiyacımızda artmakta. Ben işim gereği birçok zımpara firmasıyla muhattap oldum ama nedense genel yaklaşımlarında hep sorunla karşılaştım.Ya istediğim ürün yok ellerinde yada sayı olarak çok fazla yapıyorlardı.Dı diyorum çünkü sağolsun  bu siteden tanıştığımız DENİZ ZIMPARA 'dan Yavuz bey benim zımpara firmalarının hepsinin böyle olmadığını gerek ilgisiyle gerekte tabiri caizse nazımızla oynayarak gösterdi. Hemde fiyat - kalite olarak daha uygununu bulamadım .Benim yaşadığım sorunları göz önüne alarak aklıma bir fikir geldi ve sizlerle paylaşmak istedim; en çok hangi zımparaları ve kumları kullanıyorsak ilk olarak onları belirleyelim. Mesela seramik 40 yada 50 kum, daha sonra 100 yada 120 gibi neye ihtiyacımız varsa listeleyelim. Ben gönüllü olarak bu belirlediğimz zımparaları mesela 50 şertane yaptıracağım ve ihtiyacı olana ister 1 ister 5 tane aldığımız fiyattan göndereceğim. Böylece sizlerde illa belli bir sayının üzerinde malzeme almaktan kurtulacaksınız, benim param bağlı kalacak belki ama bende bu forumdan ve sağolsun ustalarımdan çok şey öğrendim, bir nebze kendimi daha iyi hissedeceğim ve çorbada tuzum olacak. Aklıma böyle bir fikir geldi konuyu açtım, dilerseniz benden de böyle bir hizmet sunmak isterim, saygılar.

Ynt: Bant Zımpara Tedariği
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2012, 18:17:23 »
Çok iyi fikir Soytürk, tam amme hizmeti olur. Sağolasın.

Adnan DÖNMEZ

• 44
  • ADNAN DÖNMEZ 1973
  • Meslek: baharat imalatı
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2012, 18:53:43 »
yaptırdığınız zımparaların hepsinden 1 adet alabilirim, sadece denemek için , benim makinem küçük tanıdığım zımparacıda kestirip çalışmayı düşünüyorum, yaptırdığınız zaman haber veririseniz ziyaretinize de gelebilirim, çalıştığım işyeri ikitelli organize sanayi bölgesinde , anladığım kadarıyla sizde b.çekmece desiniz.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2012, 20:59:06 »
Çok iyi fikir Soytürk, tam amme hizmeti olur. Sağolasın.

Sizler sağolun Sefa ustam, herşeyin temelini sizler attınız  :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2012, 21:00:42 »
yaptırdığınız zımparaların hepsinden 1 adet alabilirim, sadece denemek için , benim makinem küçük tanıdığım zımparacıda kestirip çalışmayı düşünüyorum, yaptırdığınız zaman haber veririseniz ziyaretinize de gelebilirim, çalıştığım işyeri ikitelli organize sanayi bölgesinde , anladığım kadarıyla sizde b.çekmece desiniz.

Ok Adnan bey inşallah, hele bir arkadaşlarla karar verelim ilk olarak kum çeşitlerini sonrası kolay.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2012, 20:55:05 »

Arkadaşlar biraz zaman geçti aradan kusura bakmayın, bugün itibarı ile elimde 30 adet 2000*50 mm   40 kum vitex seramik bant zımpara mevcuttur. Sağ olsun Yavuz bey fiyatı olabildiğince makul tuttu.Tekrar teşekkür ediyorum buradan kendisine. Adet fiyatı 8.50 tl dir. Dileyen arkadaşlara kargolayabilirim , saygılar.

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2012, 12:45:13 »
Abi, ben 5 adet alabilirim.
Özelden hesap bilgilerinizi göndermenizi rica ederim.
Teşekkürler...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2012, 13:06:20 »
kaçırılmayacak bir fırsat bence ihtiyacı olanların hemen alması gerekir ziyadesi ile 40-50 adetten aşağı üretim yapmıyorlar

hayırlı olsun.
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2012, 17:19:16 »
ben de 3 adet alabilirim. özelden hesap bilgilerinizi gönderirseniz sevinirim.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #9 : 30 Mart 2012, 22:43:43 »

Arkadaşlar sizde özelden adreslerinizi gönderin , yanlız ancak pazartesi kargolayabilirim.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #10 : 30 Mart 2012, 22:51:39 »
kaçırılmayacak bir fırsat bence ihtiyacı olanların hemen alması gerekir ziyadesi ile 40-50 adetten aşağı üretim yapmıyorlar

hayırlı olsun.

Teşekkür ediyorum .

Adnan DÖNMEZ

• 44
  • ADNAN DÖNMEZ 1973
  • Meslek: baharat imalatı
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #11 : 06 Nisan 2012, 20:16:44 »
hala mevcut ise 3-4 adet alabilirim

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #12 : 06 Nisan 2012, 22:34:57 »
hala mevcut ise 3-4 adet alabilirim

Tabi ki , hem Adnan bey size daha önce söz vermiştim haber vereceğim diye kusura bakmayın  araya zaman girince böyle oldu dilerseniz Büyükçekmecedeyim beklerim tanışmış oluruz  hatta yarın kısmetse av fuarında olacağım orada da olabilir.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2012, 22:44:02 Gönderen: Soytürk Dönmez »

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #13 : 06 Nisan 2012, 22:53:17 »
söyturk merhaba, biraz geçte olsa fark ettim mesajını. hangi kumlardan ne ölçude oldugunu ögrenebilirimiyim.  benimde siparişim olacak.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #14 : 06 Nisan 2012, 22:56:56 »
söyturk merhaba, biraz geçte olsa fark ettim mesajını. hangi kumlardan ne ölçude oldugunu ögrenebilirimiyim.  benimde siparişim olacak.

Merhaba ustam, yanılmıyorsam epeydir yoktun forumda umarım herşey yolundadır  :2up

Ustam malesef sadece seramik 40 kum var, ölçüde standart 2000*50 mm  O:-)

durukan

• 774
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2012, 15:46:16 »
o da olur ne yapalım. zaten seraik zımparalarda çok yuksek kumlar bulunmuor.  özelden mesajlaşırsak fyat adres banko no sevinirim. ilgi alakan için çok teşekkür ederim.

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2012, 23:13:43 »
Hala zımpara varmı ben bugün farkettim.40 kum alabilirim parlatma zımparasıda almışmıydın 800 kum zımpara var deniz zımparada ben görüştüm ama fazla adet yüzünden alamadım.özelden bilgilerimi yazayım varsa mesaj at
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2012, 00:15:31 »
Hala zımpara varmı ben bugün farkettim.40 kum alabilirim parlatma zımparasıda almışmıydın 800 kum zımpara var deniz zımparada ben görüştüm ama fazla adet yüzünden alamadım.özelden bilgilerimi yazayım varsa mesaj at

ustadım 40 kumu kaçırma derim  nekadar alabiliyorsan al işlemleri bir okadar hızlandırır. yanlız bir kacırdınmı bende 45mt /sn çalışırken 4mm lik malzemenin yarısını göz acıp kapayıncaya kadar götürmüştü :)
25mt/sn iyidir bu zımparaya bende alıcam ama 20 tane 60 kum var :)
birde parlatma için cork zımparanın hem aşındırma hemde parlatma olanı var onu tavsiye ederim 800 kum su ile çalışınca bayağı bir iyi oluyor
 ama malzemeye denk gelmek lazım ben gecenlerde denk geldim 2 tane aldım yoksa limit varki can yakar soytür dostumuz elini taşın altına koymuş limitlide olsa almış güzel bir hizmet olmuş.
saygılar.
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

durukan

• 774
« Yanıtla #18 : 08 Nisan 2012, 10:03:08 »
dediklerin guzel ama nerde. cork bulursan haberleşelim. elime geçmişken soyturkun bu teklifini degerlendirecegim nasıpse?

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2012, 10:44:49 »
dediklerin guzel ama nerde. cork bulursan haberleşelim. elime geçmişken soyturkun bu teklifini degerlendirecegim nasıpse?

Ustam adres ve adet bilgilerini verirsen kısmetse yarın kargolarım .