dün akşam atölyede bu bakır cakma işini merak ederekten deneme yaptım önce daha önce balcakları kestıgım metalı kobay olaraktan kullanıp bıraz temızledım

sonra üzerını bal mumuyla kaplayıp desen çızdım

5 dakıka kadar asıtte bekledıkten sonra

cıkan desenı tıgla kazıyıp bakırı cakmak ıstedım ama asıt yetelı derınlık vermemiş olmadı :'(

daha sonrada yenıden bı desen çızıp asıte bekletım ama bu sefer 25- 30 dakıka kadar temızledıgımdekı görüntü bu sefer derınlık yeterlı ıdı (asıt için desen çizeceyiniz parcananın yüzeyını tamamen sıfıra ındırmenız gerekyo aksı taktırde cızdıyınız nesle güzeye takılıp cızımlerınızı bozuyo )

daha sonra sefa hocamın bahsettıgı gıbı oyukların ıkı yanlarına dogru ıncebı şişle kanalları aralıklı aralıklı dıplerınden genışlettım ınce bır bakır telı araya koyupta yavaş yavaş cekıcledım

ılk etaptakı görüntü pek hoş olmuyo ama zımparalayıp temızledıkten sonra düzelıyo

çizdıgım karanfılın en alttan başlayarak tac yapraklarını sırasıyla yaptım ılkkınde acemılıyım baya bı bellı oluyo ama sonrakı yapraklarda el attıkca düzelıyo aşşagıdakı resımde bıtırıpte temızledıyım var ama polışajlandımı iki parlak hoş durmuyo dıye

bırde metalı karartıpta denedım o şekıldeıken benım daha cok hoşuma gıttı