Yahu noluyoz ne zaman yaptın bunehızlılık ben hala zımparadayım, ben kafayı yedim evdekilerde yedi, bu hamonun gözü çıksın.
özgür abi bu o geçen hafta alıp baktığım yavru mu yoksa daha ona var mı ? abi taner abinin dediği gibi nasipse gel de diğerlerine de bakalım buna da bakalım hepsine bakalım ellerine sağlık harika
Özgür tebrikler güzel olmuş, ben hala sap üzerinde çalışıyorum o da vakit buldukça ,herhalde son bitirişi beraber yapacağız.
çok iyi olmuş özgür, gerçekten beğendim. bende bu aralar küçük bir bıçakla oynuyorum ama aklım hep büyüklerinde!
Ufaklık da harbiden ufaklıkmiş. Eline sağlık, formu sapı balçağı hoş durmuş. Güle güle kullanın.İyi günler.
Evet kabzadaki deliğin hemen solunda anne yüzünü namluya dönmüş Ama önünde biraz aşağı hizada banka sırasında bekleyen emekli amcalar var En arkadaki kel, önündeki kahkaha atan sakalı, en öndeki de atm den para çekiyor elini uzatmış
Alıntı yapılan: XauPau - 15 Aralık 2011, 22:18:41Evet kabzadaki deliğin hemen solunda anne yüzünü namluya dönmüş Ama önünde biraz aşağı hizada banka sırasında bekleyen emekli amcalar var En arkadaki kel, önündeki kahkaha atan sakalı, en öndeki de atm den para çekiyor elini uzatmış forumda kabza falına bakılır
Alıntı yapılan: yusuf biçer - 15 Aralık 2011, 23:59:12Alıntı yapılan: XauPau - 15 Aralık 2011, 22:18:41Evet kabzadaki deliğin hemen solunda anne yüzünü namluya dönmüş Ama önünde biraz aşağı hizada banka sırasında bekleyen emekli amcalar var En arkadaki kel, önündeki kahkaha atan sakalı, en öndeki de atm den para çekiyor elini uzatmış forumda kabza falına bakılır ilahi Yusuf nerden aklına gelır kabza falı