Arkadaşlar, kusura bakmayın ancak cevap yazabiliyorum.
Ataşman 52 TL.
Salih bey: benim aldığım da sizin linkini verdiğiniz "ağır yük" versiyonu

Aluminyum dokümden yapılmış. Gayet sağlam duruyor. Öbürü plastik ve sanırım onun fiyatı 25 TL'ydi.
Bu arada aldığım zımpara ataşmanı ile ilgili önemli bir tecrübemi paylaşayım. Matkap ile cırt zımpara kullanımı için 2 adet farklı ürün vardı. Biri 5TL diğeri 25 TL idi. Ben doğal olarak 5 TL'lik olanı aldım

Ancak aldıktan sonra kullanırken zımpara ataşmanının bıçağımın şeklini bozduğunu gördüm. Sonra incelerken sebebin bu ucuz ataşmanda herhangi bir yumuşak sünger katmanı kullanılmadığını dolayısıyla kullanımdaki hatalara karşı çok hassas olduğunu farkettim. Cırt zımpara doğrudan plastik bir parçaya yapıştırılıyor ve dolayısıyla eğer çok hafif çalışmazsanız çok talaş kaldırıyor (80 kum ile başladım). Pazar sabahı Bauhaus'a uğradığımda 25 TL'lik versiyonda 3-4mm 'lik bir sünger kullanıldığını gördüm. Süngerli versiyonda çok abanmadığınız sürece zımparalarken şekil bozulmuyor. Bunu da paylaşayım dedim

Bu arada bu ataşmanın bir sütun matkabın yerini tutmayacağına eminim. Ancak genel amaçlı zımparalama, bileyleme vs konusunda yeterli olacağını düşünüyorum. Matkaplar için o kadar çok farklı aksesuar var ki bence kendini hafif kullanım için kolaylıkla amorti edecektir.