Sevgili forum dostlarım; uzun süredir aklımda olan bir compound bow sahibi olma arzusuyla çıktığım yolda sonuca ulaşmak üzereyim.Şimdiye kadar hep bıçaklar oldu hayatımda ve pek farklı alanlara yönelmedim.Birkaç aydır, bıçaklar, makaralı yaylarla yerlerini paylaşmak zorunda kaldılar diyebilirim.

Araştırırken, ülkemizde bu konunun yurtdışına göre çok geri olduğu, hem bilgi kaynaklarının hemde tedarikçilerin çok kısıtılı olduğunu gördüm.Bıçaklar içinde ülkemizdeki kısıtlı imkanlardan müzdariptim aslında tüm Bıçak Sanatı ailesi olarak müzdaribiz.Aynı şekilde bu konuda da aynı sıkıntılarla karşılaşınca acaba ben mi hep acayip şeylerden hoşlanıyorum demekten kendimi alıkoyamadım.

Konu gerçekten çok komlplike, ben hep bir yay bir ok tamam bitti gitti diye düşünürdüm.Ama öyle değilmiş.Çok çeşitli aksesuar ve bu aksesuarlar arasında nerdeyse sınırsız marka seceneği mevcut.Bendeniz de sıfır bilgiyle bu işe soyunmuş biri olunca hiçte eğlenceli olmayan bir süreç geçirdim.Satıcılarada büyük eziyet yaptım diye bilirim.
Şuanda marka model ve aksesuar kombinasyonunda hemen hemen karar vermiş gibiyim.Hoyt Alphamax 35" karar vermiş olduğum model, en azından şimdilik.Resim olarakta ekledim ama bu tamamen yalın hali....
İnşallah yakın zamanda sahip olurumda kendi çektiğim fotolarıda sizlerle paylaşırım.
Merak ettim, forumda bir Cem abiyi biliyorum, bu konun uzmanı onun dışında benim gibi okçuluğa amatörce merak salmış kimse var mı ?