Doğumu zor oluyor şehzadenin 
Vallahi haklısın Bekir ağabey... Ama az kaldı sanırım... Hafta sonuna doğar gibi, doktor da öyle diyor...

Heycanla bekliyoruz. Emeksiz yemek olmaz. Herşeyide makineye yaptırmayacaksın tabi... 
Haklısın Hakancığım... Gerçi alet işler el övünür diye bişey de var ama... Zaten herşeyi de makine yapamıyor bizim işte...
Cem abi adam bıçak sevdasına pantolonu patlatmış spiralle , az daha bacak gidiyormuş. Senin barnak su toplamış 
sevgiler , saygılar.
Osmancığım, ben 3-4 ay önce fırçayla polisaj yaparken atölyeye biri girdi, "bakkala gidiyorum abi, bişey lazım mıydı" dedi, "yok hayatım, teşekkür ederim" derken bir saniye gözlerimi fırçadan ayırdım, elimdeki 20 cm. namlulu bıçağı aldığı gibi bacağıma sokması bir oldu aletin... O kadar kanadı ki, çocuk neredeyse bayılacaktı korkudan, Cem abinin bacağı koptu diye

Daha 10-15 gün oldu iyileşeli...
ucu da biraz incelmiş mi gözüme mi?
Yok yok, inceldi vallahi

Bıçak nerede yahu, sabit namlu diye girdik bi tane parmak karşıma çıktı
, iyi ki orta parmak diilmiş su toplayan 
E iyi ki değilmiş Emreciğim... RTÜK forumu kapatırdı vallahi...

Bıçak pek yakında... Bu arada parmak diil "barnak"...

Bir bıçak yapıyorum... Fotoğraf filan yok, üj bej gün sonra biter inşallah, o zaman yayınlarım fotoğraflarını... Ama çok zalım bişey oluyor, böyle giderse bitince herhalde süper bişey olacak... Maaşallah...
Bıçağın fotoğrafı yok ama zımparalamak yüzünden elim su topladı, onun fotoğrafı var... Ahanda... 
Kedi poposunu görmüş, amma da büyük yaram var demiş...

Sevgiler,
Zalımlığı fotoğraftaki parmaktan belli oluyo cemciğim
İbrahimciğim, özledik yahu... Muammer ustamla da konuştuk bu gün, sende, Oğuzhanda uzun süredir gelmiyorsunuz... Bir görüşelim uğrayında...

adaş kolay gele keşke yapım aşamasınıda paylaşsaydın birşeyler kapardık belkim 
tabi geçmişde olsun yaran baya ağır 
Sağool adaş, yaparken transa geçtiğim için foto moto aklıma gelmiyor... Yara ağır ya, sorma... Nerdeyse eriyecekti koca barnak be...

Nedir bu Cemin başparmaklarından forumun çektiği.Parmaklarında Cemden çektiği. Daha yazın ayağına TV düşürdü. Şimdi de elinin başparmağı... Kurşun filan mı döktürmek lazım, bu işleri de hiç bilmem.. 
Ben dökeceğim bilge hemde 9mm 
Vallahi ben ciddi ciddi döktürmeyi düşünüyorum Bilgeciğim, hazır İbrahim de gönüllü olmuşken...

İbrahimciğim, 9 mm. ile hiç uğraşma istersen, benim kafa 2100 mm. ıskalarsan iyi olmaz...

bir kaç bıcaktan sonraki durumu merak ediyorum cem abiyi allah korusun hastaneden toplayacaz sanırım 
Bişey olmaz abi.Tam gaz devam...
Bakak da görek... Ama sanırım ben hayat boyu hastane istihkakımı doldurmuşumdur...

Sevgiler,