Bıçak Sanatı - Forum

Şehzadem...

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
Şehzadem...
« : 05 Ekim 2011, 00:58:15 »
Bir bıçak yapıyorum... Fotoğraf filan yok, üj bej gün sonra biter inşallah, o zaman yayınlarım fotoğraflarını... Ama çok zalım bişey oluyor, böyle giderse bitince herhalde süper bişey olacak... Maaşallah...

Bıçağın fotoğrafı yok ama zımparalamak yüzünden elim su topladı, onun fotoğrafı var... Ahanda... :)

Kedi poposunu görmüş, amma da büyük yaram var demiş... :D :D :D

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
Ynt: Şehzadem...
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2011, 01:00:19 »
parmak ta yamulmuş  :-\
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

cmblc

• 518
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2011, 08:44:16 »
parmak ta yamulmuş  :-\

68'linin halinden 68'li anlar :) diye boşuna söylememiş atalar... Yamuldu hakkaten ya...  :-\

Sevgiler,
Get Serious...

Bekir Çankırı

• *
  • 506
    • Metal El Sanatları
  • Meslek: makine tasarımı
  • Yer: istanbul - ümraniye 1956 0 rh +
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2011, 09:01:59 »
Doğumu  zor  oluyor  şehzadenin   :D
"Hiçbir şey zor değildir, yeteri kadar ufak parçalara bölersek..." HENRY FORD

http://bekircankiri.blogspot.com/

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2011, 09:18:42 »
Heycanla bekliyoruz. Emeksiz yemek olmaz. Herşeyide  makineye yaptırmayacaksın tabi... 8)

Osman Güney

• 418
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2011, 10:30:04 »
Cem abi adam bıçak sevdasına pantolonu patlatmış spiralle , az daha bacak gidiyormuş. Senin barnak su toplamış ;)

sevgiler , saygılar.

mehmethakan

• 133
  • Meslek: otelci
  • Yer: antalya
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2011, 11:02:49 »
ucu da biraz incelmiş mi gözüme mi?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2011, 11:17:55 »
Bıçak nerede yahu, sabit namlu diye girdik bi tane parmak karşıma çıktı  >:(, iyi ki orta parmak diilmiş su toplayan   :))

Kipmen Sanat web sitesi

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2011, 11:41:50 »
Bir bıçak yapıyorum... Fotoğraf filan yok, üj bej gün sonra biter inşallah, o zaman yayınlarım fotoğraflarını... Ama çok zalım bişey oluyor, böyle giderse bitince herhalde süper bişey olacak... Maaşallah...

Bıçağın fotoğrafı yok ama zımparalamak yüzünden elim su topladı, onun fotoğrafı var... Ahanda... :)

Sevgiler,
Zalımlığı  fotoğraftaki parmaktan belli oluyo cemciğim

supernaturel

• 108
  • cem
  • Meslek: cam alüminyum
  • Yer: istanbul-sarıyer- 1976
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2011, 12:55:47 »
adaş kolay gele keşke yapım aşamasınıda paylaşsaydın birşeyler kapardık belkim :)
tabi geçmişde olsun yaran baya ağır :)
boş çuval dik durmazmış

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2011, 14:02:12 »
Nedir bu Cemin başparmaklarından forumun çektiği.Parmaklarında Cemden çektiği. Daha yazın ayağına TV düşürdü. Şimdi de elinin başparmağı... Kurşun filan mı döktürmek lazım, bu işleri de hiç bilmem.. O0
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2011, 16:51:28 »
Ben dökeceğim bilge hemde 9mm :))

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2011, 17:02:18 »
bir kaç bıcaktan sonraki durumu merak ediyorum cem abiyi allah korusun hastaneden toplayacaz sanırım :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2011, 21:31:16 »
Bişey olmaz abi.Tam gaz devam...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

cmblc

• 518
« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2011, 22:38:10 »
Doğumu  zor  oluyor  şehzadenin   :D

Vallahi haklısın Bekir ağabey... Ama az kaldı sanırım... Hafta sonuna doğar gibi, doktor da öyle diyor... :)

Heycanla bekliyoruz. Emeksiz yemek olmaz. Herşeyide  makineye yaptırmayacaksın tabi... 8)

Haklısın Hakancığım... Gerçi alet işler el övünür diye bişey de var ama... Zaten herşeyi de makine yapamıyor bizim işte...

Cem abi adam bıçak sevdasına pantolonu patlatmış spiralle , az daha bacak gidiyormuş. Senin barnak su toplamış ;)

sevgiler , saygılar.

Osmancığım, ben 3-4 ay önce fırçayla polisaj yaparken atölyeye biri girdi, "bakkala gidiyorum abi, bişey lazım mıydı" dedi, "yok hayatım, teşekkür ederim" derken bir saniye gözlerimi fırçadan ayırdım, elimdeki 20 cm. namlulu bıçağı aldığı gibi bacağıma sokması bir oldu aletin... O kadar kanadı ki, çocuk neredeyse bayılacaktı korkudan, Cem abinin bacağı koptu diye :)) Daha 10-15 gün oldu iyileşeli...

ucu da biraz incelmiş mi gözüme mi?

Yok yok, inceldi vallahi :)

Bıçak nerede yahu, sabit namlu diye girdik bi tane parmak karşıma çıktı  >:(, iyi ki orta parmak diilmiş su toplayan   :))

E iyi ki değilmiş Emreciğim... RTÜK forumu kapatırdı vallahi... :)) Bıçak pek yakında... Bu arada parmak diil "barnak"... :)

Sevgiler,
Zalımlığı  fotoğraftaki parmaktan belli oluyo cemciğim

İbrahimciğim, özledik yahu... Muammer ustamla da konuştuk bu gün, sende, Oğuzhanda uzun süredir gelmiyorsunuz... Bir görüşelim uğrayında... :)

adaş kolay gele keşke yapım aşamasınıda paylaşsaydın birşeyler kapardık belkim :)
tabi geçmişde olsun yaran baya ağır :)

Sağool adaş, yaparken transa geçtiğim için foto moto aklıma gelmiyor... Yara ağır ya, sorma... Nerdeyse eriyecekti koca barnak be... :))

Nedir bu Cemin başparmaklarından forumun çektiği.Parmaklarında Cemden çektiği. Daha yazın ayağına TV düşürdü. Şimdi de elinin başparmağı... Kurşun filan mı döktürmek lazım, bu işleri de hiç bilmem.. O0

Ben dökeceğim bilge hemde 9mm :))

Vallahi ben ciddi ciddi döktürmeyi düşünüyorum Bilgeciğim, hazır İbrahim de gönüllü olmuşken... :)

İbrahimciğim, 9 mm. ile hiç uğraşma istersen, benim kafa 2100 mm. ıskalarsan iyi olmaz... :D

bir kaç bıcaktan sonraki durumu merak ediyorum cem abiyi allah korusun hastaneden toplayacaz sanırım :)

Bişey olmaz abi.Tam gaz devam...

Bakak da görek... Ama sanırım ben hayat boyu hastane istihkakımı doldurmuşumdur... :)

Sevgiler,
Get Serious...

cmblc

• 518
« Yanıtla #15 : 08 Ekim 2011, 23:47:05 »
Selamlarus...

Arkideşler, ilahlar sizin Şehzadem'in bitmiş halini görmenizi istemiyorlar... Dün bitti Şehzadem, bugün fotoğrafları çekildi (kütükte de tabii, bu da sorulur mu?), güzel oldu bence...

Fotoğraf yükleyemediğime göre, tarif edeyim bari... Şehzadem bir hançer, kullanılan malzemeler 440C, Kök Ceviz, Pirinç, Kavak ve Bakır... 11 cm. Kabza 17 cm. Namlu toplam 28 cm. Isıl işlemden sonra tel fırça ve zımparalarla temizlik yapıldı, polisaj yapılmadı... Kın ve Kabzada sayısını bilmediğim kat Gomalak cila var... Bir görebilseniz sizde beğenirdiniz sanırım ama heyhat... İstemiyorlar görmenizi...

Sırtta bir işleme var, aynından kında da var tabii, hançer ve kın kaynaşsınlar diye... :)

Neyse, bigün nasipse görürsünüz... :D

Sevgiler, 
Get Serious...

cmblc

• 518
« Yanıtla #16 : 09 Ekim 2011, 02:11:12 »
Selamlarus...

Arkideşler, ilahlar sizin Şehzadem'in bitmiş halini görmenizi istemiyorlar... Dün bitti Şehzadem, bugün fotoğrafları çekildi (kütükte de tabii, bu da sorulur mu?), güzel oldu bence...

Fotoğraf yükleyemediğime göre, tarif edeyim bari... Şehzadem bir hançer, kullanılan malzemeler 440C, Kök Ceviz, Pirinç, Kavak ve Bakır... 11 cm. Kabza 17 cm. Namlu toplam 28 cm. Isıl işlemden sonra tel fırça ve zımparalarla temizlik yapıldı, polisaj yapılmadı... Kın ve Kabzada sayısını bilmediğim kat Gomalak cila var... Bir görebilseniz sizde beğenirdiniz sanırım ama heyhat... İstemiyorlar görmenizi...

Sırtta bir işleme var, aynından kında da var tabii, hançer ve kın kaynaşsınlar diye... :)

Neyse, bigün nasipse görürsünüz... :D

Sevgiler,

Demiştim ya az önce... İlahları kandırdım, izin verdiler sizin de görmenize... Hadi gene iyisiniz :)) Ahanda Şehzadem, bıyrın...

Sevgiler,
Get Serious...

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #17 : 09 Ekim 2011, 02:50:16 »
güzel olmuş. :2up    ne zaman yayınlayacak gır bak parmak, bır daha bak ana yıne barnak  ;D     bu arada da parmak seyretmekten kurtulduk.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #18 : 09 Ekim 2011, 03:00:52 »
3 çizgi, dalga + nokta = şehzade ! Abicim çok yakışıklı, tastamam herşeyiyle süper bir bıçak daha, ne diyeyim, mükemmel  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

Bekir Çankırı

• *
  • 506
    • Metal El Sanatları
  • Meslek: makine tasarımı
  • Yer: istanbul - ümraniye 1956 0 rh +
« Yanıtla #19 : 09 Ekim 2011, 07:56:04 »
yatağan - saldırma   formunun  cmblc   yorumu  .  Oluklar ve  kabza kıçını görünce    " barnağıyın " başına  gelenleri  az bile  buldum  , Metal işleyen  sanatkarlar böyle  küçük  kaza ve " aşınma " lar  için   "SANAT  GİRİYOR "  derler  :)    Şehzaden  için  seninkide  barnaktan  bulmuş girecek  yeri   cem  .  geçmiş  olsun  ama   ellerine  sağlık , değmiş doğrusu .
"Hiçbir şey zor değildir, yeteri kadar ufak parçalara bölersek..." HENRY FORD

http://bekircankiri.blogspot.com/