Vasat bir işçilik, parasına göre iyi bir bıçak gibi görünüyor, eğe işleri acele yapılmış ve oluklar hızlı bir şekilde spiral gibi bişeyle açılmış. Kullanılan vidalar bıçağın tipine hiç yakışmıyor, perçinler bir garip, bu kadar zarif görünümlü bir bıçak için mesela ara linerin pirinç olması renk ve formlara tezat oluşturuyor. Damaskus malzeme günümüzde oldukça sıradanlaşmış, genelde duyumlarıma göre son derece düşük performanslı, pek ağız tutmayan Pakistan menşeyli damaskuslardan. Bu çeliğin istisnalarını gördüm, gerçekten iyi çelikler ve ısıl işlemler kullanılmış örnekler çok ender, o bakımdan biraz temkinli olmanızı tavsiye ederim. Çakı mekanizmasının da acele ve düşük kalite malzeme ile yapıldığını varsayıyorum, ilk yılda elinizde dağılması ihtimal dahilinde. Hani 30-40 liralık çakılardan olsa dert edilmez ama 150 lira gibi bir para yatırmadan önce biraz daha düşünün derim. Bu çakıların taklit edildiği orjinal el yapımı çakıların en aşağı 500 dolardan satış fiyarı olduğunu da hatırlatayım. Kratos blade sitesini gezdim, değişik kalitelerde ve belli bir tarzı izlemeyen toplama bıçaklardan oluşuyor gibi bir izlenim edindim. İrtibat için herhangi bir bilgi de vermemesi beni kıllandırdı açıkçası..