Selamlar elimde 2 bobin(1kg adedi) pamuk ipliği var bundan micarta denense ortaya güzel bir iş çıkar mı?Yoksa denemeye bile gerek duymadan çöpe yollayayım mı?Bobinler boyutu linktekiler gibibiri beyaz biri fosforlu sarı-açıkyeşilhttp://aeminkoyuncu.com/wp-content/uploads/2012/01/03_b_20101206_163216.jpg
Yapımla alakalı sıkıntı değil birbirlerine güzel kaynaşır mı derdim o işlerken parça parça kopma yaşanmasın yurtdışı sitelerde aradım denk gelmedim.
Teşekkürler hocam parça parça hazırlayıp epoksi ile ıslatıp üstüste koyarak yapmayı planlıyordum.Teşekkürler Kadir internette kimsede görmeyince bir şüphelendim doğrusu paracorddan yapanlar var ama sonuçları güzel olmamıştı.Bir süre daha dursunlar o zaman uygun koşulda deneme yapmaya çalışırım.
keten çuval bezi ile gayet güzel oluyor Tarık usta
bende buna benzer bir epoxy kullanıyorum sıkıntı olacağını zannetmem
arc150de uygundur ama sadece kabza yapıştırma ve micarta yapcaksanız arc152 alın arc150ye şeffaflık için vereceğiniz para cebinizde kalsın. Dökümde yaparım diyorsanız arc150 alın.
3) ahşap kullanılırsa kalınlığı maksimum kaç mm olmalı yani mobilya kaplama yaprakları kalın düşer mi.