olay birazcık askeri sır ifşası gibi olucak sorun olmazsa ve artı eylem abinin askerlikhatiralari.com uyarısına takılmazsa bir anektod paylaşayım istedim
aşşağı yukarı geçen yıl bu zamanlar 38 gün süren bir görev dönüşü taşıması ve zimmeti her zaman sorun olan tahkim edevatlarının birisi çantama girmiş bulundu birde tim çavuşu olduğunuz ve beytül mal düşüncesi olduğu için kulak ardı edemiyorsun mecbur sahiplendim geldiğimizde de taşıması gereken kardeşe teslim ettim buraya kadar sorun yok fakat o kardeş te görev dönüşü aceleyle abisinin düğününe gittiği için tahkim edevatını soyunma dolabına koymak gibi bi gaflete düşmüş arkadaşa ulaşıp nerede olduğunu öğrenene kadar 2 gün bizim tufan 3 için geçmek bitmediydi diyarbakırın 46 dereceyi bulan sıcağında haki donla kızgın taşlarda sürünmekten tutun da şınav pozisyonunda beklemeye çök kalktan komando dansına kadar süren tahkim edevatını hatırlatma çabaları sonucu görev dönüşü istirahatini 1 hafta şişen baldır kaslarından tuvalete oturamama ve arkadaşa yolladığımız uzuuuuuuuuuun hayır dualarıyla tamamlamıştık

kendimce tahkim edevatının adını bile anmamaya söz vermişken burda videosunu ve konusunu görmek derin bir travma yaşattı yarın psikoloğuma gözükmeyi düşünüyorum son olarak farkettim ki alet üzerine yorum olmamış onu da yapalım tam olsun dimi

sadece şişirme yapmışlar onunla yapabilecekleriniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmıştır sıcakta üzerinde yumurta pişireni bile gördüm

hem bizimkisinin bi tim askeri pert etmişliği var

üstüne tanımam
saygılar