Nolcekki Kara Murat bunları küreksiz de yapabliyo.
vay babayn gemüüneee......
çin malı olduğuna eminmisinizkırılmadı da
İsmet imageshack vs türü link verilen fotoğraflarda olmuyorda yazıya eklenen fotoğraflara otomatik olarak logo yapışıyor.
Alıntı yapılan: merttt9 - 26 Ağustos 2011, 00:39:57çin malı olduğuna eminmisinizkırılmadı da Hocam çinlilerin malları kendilerine sağlam sadece dışarıya gönderdikleri için ayrı fabrika var sanırım
bir de mermi atabilseymiş...
Alıntı yapılan: Berke Boyacı - 26 Ağustos 2011, 00:52:29Alıntı yapılan: merttt9 - 26 Ağustos 2011, 00:39:57çin malı olduğuna eminmisinizkırılmadı da Hocam çinlilerin malları kendilerine sağlam sadece dışarıya gönderdikleri için ayrı fabrika var sanırım berke şakasına yazmıştım ama açıklayayım,ben elektronik ticarette çalıştım,çinli elektronik mühendisi vardı kendisi dediki fabrikalar ve satış yapan dükkanlar 3 tür ürün satarkötü ürün,orta kalite ürün,iyi ürün,çinde yaşayanlar neyin ne olduğunu iyi bilirler ama hem çinden mal gönderenler hemde bizim mal alan ticaret adamları ya kötü ve ucuz ürün getiriyor veya orta kalite biraz idare eden ürün getiriyorçinde yaşayanlar kaliteli ürünleri kendilerine kullanıyor,ama dediğim gibi bu kürek bizde olsa 1 günde kırılırdı
Alıntı yapılan: emin albayrak - 26 Ağustos 2011, 00:10:31bir de mermi atabilseymiş... Ben de gittigidiyordan bulmuş almıştım böyle bir şey.Geçen yıl tuttuğumuz sazanları suda tutmak için bri havuz kazarken beli büküldü garibin...