Sefa usta makaralar ya kaplama yaptırılacak . yada uğraşmadan gıdıp paşa paşa hazırlarını alıp takıcam.bu hızda buyuk ıhtımal ıle patınaja kalkacaktır valla hepsi sizin suçunuz , 440c,yi sulu işleyen amcayı gösterdiniz makınayı görünce tilt oldum zaten..
Eline sağlık, Taner her zamanki gibi
Süper Taner, harika olmuş harbiden . Şu teflon kaplama da güzel bir olaymış harbiden, sağol Özgür...
70m/sn allah sonunuzu hayretsin. bir laf söylenir Anadoluda "kula bela gelmezmiş hak yazmayınca, hak bela yazmazmış kul azmayınca" diye, nerden aklıma geldi şimdi durup dururken
dedım ustam o makınanın yanına bıle yaklasılmaz
Adam makineyi ekranda şeridin hızını göstersin diye ayarladım diyor. O da SFPM (surface feet per minute) cinsinden diye anlıyorum. Yani şeridin bir dakikada kaç feet ilerlediğini gösteriyor. Azami hız da 9000 SFPM ise bu da 45,72 m/s eder.
Alıntı yapılan: Taner Salar - 31 Ağustos 2011, 10:37:45dedım ustam o makınanın yanına bıle yaklasılmaz elamenın kulandığı motor normal trifaze motor olamaz bence egerki trifaze motor ise 9000 devir çevirmesi asenkron motorda cok zor bence o 9000 devir tahrik kasnağının devri olabilir ama elemanın bant yalpa yapıyor dikkat edildiyse bu arada taner usta bıcak bir harika olmuş