Saygı değer üstadlar hiç kimse ama hiç kimse internetin faydasız birşey olduğunu iddia edemez ederse de nankörlük olur diye düşünüyorum.Sizlerinde daha sayamadığı bir sürü faydası daha var elbette. Çağın gereği tabiki de ayak uydurmak lazım. Durun ben ayak uydurayım diyede saygısız olmamı gerektirmiyor. Şimdi burada sayamayacağımız kadar da zararları var bunuda kimse inkar edemez. Bu şahsiyetle alakalı birşey interneti nasıl değerlendirdiğinize bağlı Kötü ellerde hain bir kurşun,iyi ellerde de keskin bir bıçaktan farkı yoktur
Ayrıca en azından bu formda bir delikanlıya yada çocuğa saygızılık yaptığından ötürü azarlayan, iten birileri de olduğuna inanmıyorum varsa da ben denk gelmedim henüz.
Ben böyle bir konu açarken internet karşıtı gibi belki algılanabilir fakat benim dikkat çekmek istediğim konu emsalsiz pırıl pırıl gençlerimizin içine düştüğü yada düşmekte olduğu duruma dikkat çekmek idi.Gençlerimiz bizim yarınlarımızdır bunu kimse inkar edemez onları seviyoruz ve biz büyükleri olarak hatalarını gördüğümüz zaman da ikaz etmek bizim asli görevlerimizden bir tanesi diye düşünüyorum. Tabiki de ötekileştirmeden itip terslemeden.

Saygılar!