Bıçak Sanatı - Forum

Toplaşma/Tanışma

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
Ynt: Toplaşma/Tanışma
« Yanıtla #220 : 03 Eylül 2011, 22:47:21 »
azaman muratın sorunsuzca ızın alması ıcın dua edelım
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #221 : 03 Eylül 2011, 23:05:30 »
azaman muratın sorunsuzca ızın alması ıcın dua edelım
İnşallah.. bende çok istiyorum

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #222 : 03 Eylül 2011, 23:54:40 »
yarabbi balıkçı dostumuzun tanışma günü için sorunsuz birşekilde izin alması ve tüm dostlarımızın  kazasız belasız bodruma ordanda evlerine dönmesi için gerekli kolaylıgı bizlere lütfet aminnnnn
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

« Yanıtla #223 : 04 Eylül 2011, 23:17:35 »
Mehmet Kişisi, sen İzmit ekibinde takılıp gelmiyormusun yani şimdi :(

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #224 : 05 Eylül 2011, 17:30:04 »
yarabbi balıkçı dostumuzun tanışma günü için sorunsuz birşekilde izin alması ve tüm dostlarımızın  kazasız belasız bodruma ordanda evlerine dönmesi için gerekli kolaylıgı bizlere lütfet aminnnnn
amin
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #225 : 06 Eylül 2011, 12:59:02 »
Kahvaltı ve yemekler için Annem ve Nesrin destek atıyorlar haberiniz ola, karavana bişeyler çıkarıyoruz, Perşembe veya cuma günü toptan alışveriş yapılıyor, gelen arkadaşlardan sadece Cumartesi günü toptan alışveriş miktarına kişi başı düşen miktarı vermesini isteyeceğiz, bu da herhalde 20-30 lira civarında olacaktır. Bunun dışında, bu akşam motel, pansiyon ve kampingleri bir turlayacağım, 24 Eylül için yaklaşık 15-20 kişilik yer ayarlamaya çalışacağım, bu gece yaklaşık kalma maliyetini duyururum, ancak fazla bişey tutmayacak. Kahvaltı ve yemek konusunu hiç karıştırmıyorum, onları bizim burada hallediyoruz...

Kipmen Sanat web sitesi

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #226 : 06 Eylül 2011, 13:38:10 »

olursa ben, hanım ve çocuk zaten....
sonuna kadar zorlayacam, bakalım.

ama fazla zorlayıp koparmaya da niyetim olamaz zaten.  ^-^
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #227 : 06 Eylül 2011, 19:53:13 »
Emre Ustam Cuma akşamı gelenler için geçerli mi alacağınız fiyat yoksa tek gece için mi geçerli ?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #228 : 07 Eylül 2011, 02:02:27 »
Farketmemesi lazım Murat. Bu gün bikaçgündür süren soğuk algınlığım ve ateşim yüzünden çıkamadım dışarı  :(, yarın daha iyi olurum umarım...

Kipmen Sanat web sitesi

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #229 : 07 Eylül 2011, 07:12:37 »
Geçmiş olsun, Cuma akşamı, 6-7 gibi yola çıkarsak saat 12-01 gibi orada oluruz en azından uyku problemini çözmüş oluruz cuma akşamı, sabah orada olacak gibi çıkarsak gece uyunamayacak, dönüş içinde pazar akşamı yola çıkılacağından uykusuzluk problem olacak?

merttt9

• 1419
« Yanıtla #230 : 07 Eylül 2011, 09:43:57 »
geçmiş olsun emre ustam,sıcak suya 1 tane limon sık iç,sabah akşam yap birde sigara içiyorsan mola ver hemencecik geçer,sanırım grip olayı olmaz ceryanda rüzgarda kalmışsın

çalışan arkadaşlar pazar günü sanırım gece en geç 24.00 de evinde olacak şekilde evine dönüş yapsa o zaman
pazar akşamı 18.00-19.00 civarlarında bodrumdan ayrılması gerekebilir(tahminim)
ayrıca bodruma gelirken ya cuma gecesi 12.00 de bodrumda olacak şekilde yola çıkılır ve gece 12.00 de uyuyup sabah kalkılır
diğer seçenekse cuma gece 12.00 civarı yola çıkıp sabaha doğru bodruma varmak,o zamanda uykusuzluk olur ama 3 saat falan uyku alınabilir
seçeneklerden bazıları(sadece ihtimaller...)
bana herşey uyar benim için sorun yok
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2011, 09:48:18 Gönderen: merttt9 »

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #231 : 07 Eylül 2011, 10:35:31 »
istanbul ekibi ne durumda şu anda? giden araç var mı? herkes kendisi mi takılıyor? nedir yani ::)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #232 : 07 Eylül 2011, 11:23:14 »
istanbul ekibi ne durumda şu anda? giden araç var mı? herkes kendisi mi takılıyor? nedir yani ::)

emincim ben gidersem tanerle gideceğim durum daha netleşmiş değil :) (iç işleri bakanlığından izin cıkması lazım  ;D
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #233 : 07 Eylül 2011, 14:04:40 »

emincim ben gidersem tanerle gideceğim durum daha netleşmiş değil :) (iç işleri bakanlığından izin cıkması lazım  ;D
:) abi vallaha zor sizin iş de bende şuan krallık olduğu için bakan başbakan cumhur başkanı gibi kavramlar yok bende :) nasipse arabada da beraberiz :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

zafer

• 76
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #234 : 07 Eylül 2011, 16:24:49 »

Mehmet kişisi, kardeşini unutma  ;D

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #235 : 07 Eylül 2011, 19:31:49 »

Mehmet kişisi, kardeşini unutma  ;D

vaaayyyyyy canınaaaaaa. kardeş kişisi, sen nerelerden çıktın.
gidersek arabadasın,
amma velakin çok zor.

şu anda otelin lobby ve SPA  katlarının projelerine giriştim ki en karmaşık alanlardan bunlar, bir yandan da inşaat işleri.  :P

nasip...
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

zafer

• 76
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #236 : 09 Eylül 2011, 03:35:35 »
şimdiden birşey söylemek istemiyorum ama, bakarsın otobuse atlayıp gidiveririm   ::)

merttt9

• 1419
« Yanıtla #237 : 09 Eylül 2011, 03:48:51 »
şimdiden birşey söylemek istemiyorum ama, bakarsın otobuse atlayıp gidiveririm   ::)
umarım sizde gelirsiniz eğlenceli geçecektir  :)
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2011, 03:50:29 Gönderen: merttt9 »

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #238 : 10 Eylül 2011, 04:02:15 »
Eğlenmeyeceğiz işte, deli gibi çalışacağız, uykusuz, aç bilaç, birsürü bıçak yapacağız, yeterince bıçak yapamayanı geri yollamayacağız. Atölyede hurda demirlerin arasında yatıracağım herkesi, özel kırbaçları da yaptırttım Berkeye, uçları demirli  >:D >:D >:D   :))

Bu gün kıyıya inip iki tanıdık pansiyon-motel ile görüştüm. Birisinin tam o gün 40 kişilik kafile müşterisi olacakmış, bir de işletenleri de gözüm tutmadı, biraz kaotik bir hali vardı, kahvaltısız sadece yatağa kişi başı 40 istediler. Ben de almayayım dedim.

Diğer motel hoş bir yerdir, ortaokuldan bir arkadaşımın ailesi işletiyor, kumsala sıfır, keyifli bir yer.
Odalar iki kişilik, Kahvaltı istenirse odalar 90, istenmezse 70, yani kişi başı 35'e geliyor.
20-25 diye söylemiştim önceden ama aklımda o sırada Ekim'in ikinci yarısında, sezonun tamamen bitmekte olduğu günler vardı. Eylülde hala sezon yarı aktif olduğundan durum budur. Biraz daha dolaşıp alternatif kollayacağım ancak daha düşük fiyat bulabilip bulamayacağımdan emin değilim. Aslında bu 70 fiyatına 100'den pazarlıkla indik  ::)

Kamping imkanı olan biyere daha uğramadım, kamping imkanı ve fasiliteleri olan biyerler olmalı, onlara da soracağım durumu.

Eğer gelmeniz kesinleşiyorsa ve hoşunuza giden başka bir alternatif yaratmayı becerememişsem 0252-3585508 no'lu telefondan Yasemin Akpınar arkadaşımla konuşup oda ayırtabilirsiniz. Ya da tek başınıza iseniz bir oda arkadaşı forumdan ayarlayabiliriz muhtemelen. Hotel'in sitesi: http://www.yilmazhotel.com

Biliyorum, herkesin imkanı aynı olmayabilir, ama Bodrum fiyatlarını Yaz boyunca az çok bildiğim için kişi başı 45 - 35 lira aralığı sudan ucuz. Bakalım daha ucuz bir alternatif bulabilecek miyim?

Kipmen Sanat web sitesi

merttt9

• 1419
« Yanıtla #239 : 10 Eylül 2011, 04:15:00 »
fiyatlar ideal dicem ama bir yandanda şöyle düşünüyorum
mesela hem otobüslerde yer sorunu olması hem sezon hala aktif olmasından dolayı,mesela buluşma işi sonbahar olsaydı hem rüzgar esintisinde yapraklar düşerken,hemde heryer boşken otobüs olsun pansiyon olsun daha kolaymı olurdu diye düşünüyorum,ekim kasım aralık ayları için vs...
çünkü biz tarih belirledik ve o tarih için araştırmalara başladık,40 kişilik kafile bile bugünlerde pansiyonu tutmaya çalışmış vs.. yani tarih belirlemedende sonucu göremezdik demek istedim